Libnet.ro
UNICEF

07:30

REVIEW Google Pixel 3 XL - Cea mai buna camera foto pe un telefon, dar si un pret pe masura

Hotnews Hotnews,
 REVIEW Google Pixel 3 XL - Cea mai buna camera foto pe un telefon, dar si un pret pe masura

Pixel 3 si 3 XL sunt telefoanele fanion de la Google care impresioneaza poate cel mai mult prin calitatile camerei foto si au toate sansele sa fie privite din nou ca un etalon in materie de poze in tot anul ce urmeaza. Desi lansate de ceva vreme, noile modele Pixel abia acum incep sa se raspandeasca, mai ales pe masura ce pretul destul de piperat cu care s-au lansat incepe usor-usor sa mai scada. Pe langa camera foto, totusi, noul telefon de la Google mai are si alte plusuri, dar si cateva mici neajunsuri. HotNews. ro a testat timp de doua saptamani noul Pixel 3 XL si va propune un review in detaliu cu telefonul varf de gama de la Google. continuă pe Hotnews

DIETA. Medic nutritionist, despre cum sa slabesti sanatos: Nu exista cea mai buna cura de slabire

Serban Damian, medic nutritionist, sustine ce trebuie sa facem ca sa slabim sanatos. Ce spune specialistul despre alegerea celei mai bune cure de slabire? DIETA. Nu exista cea mai buna cura.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Un acord ar fi solutia cea mai buna. Romanii din Marea Britanie sa nu isi faca probleme

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, in cadrul unei declaratii de presa, ca UE si Romania sunt pregatite pentru orice scenariu legat de Brexit si a subliniat ca un acord pe aceasta tema ar fi de.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie din viata. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Sfarsitul cumplit al imparateseiIulia Mammaea, considerata cea mai inteleapta principesa, si a fiului ei, imparatul Sever Alexandru

Iulia Mammaea a fost considerata cea mai buna si inteleapta principesa siriana. A primit titlul de Augusta imediat dupa ce fiul ei, Sever Alexandru, se urcase pe tron.

Cea mai buna metoda prin care scapi de colaceii de pe burta

Cand vine vorba de un abdomen plat, lipsit de grasime, stim cu totii ca nu este suficient sa tii o dieta, sa te infometezi sau sa faci uz de toate aparatele din sala de fitness.

Cum a ajuns o imagine cu un ou cea mai apreciata de pe Instagram, depasind recordul detinut de Kylie Jenner FOTO

Vedeta de televiziune Kylie Jenner 21 de ani) a pierdut recordul pentru cea mai apreciata fotografie de pe Instagram, fiind devansata de o imagine cu un. ou.

ANALISTI: SUA - posibil sa piara pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

ANALISTI: SUA - posibil sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

Romanul care a facut cea mai mare descoperire din lume despre Epoca Bronzului a murit la numai 47 de ani

Seful Sectiei de Arheologie a Muzeului National al Banatului, Alexandru Szentmiklosi, care a demonstrat ca langa Timisoara se afla probabil cea mai mare cetate de Epoca Bronzului din lume, a incetat din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )