Libnet.ro
UNICEF

00:07

REVIEW iPhone 5S, partea 1 camera foto: Filmarea la ralanti simtul artistic ti-l va trezi

Adevărul Adevărul,
REVIEW iPhone 5S, partea 1 camera foto: Filmarea la ralanti simtul artistic ti-l va trezi

Redactia Tech Adevarul a petrecut cateva zile in compania celui mai ravnit smartphone de pe planeta. iPhone 5S ne-a uimit din cateva puncte de vedere, insa la unele capitole nu ne-a impresionat. Urmariti-ne saptamana aceasta pentru a afla care sunt punctele forte al telefonului produs de Apple si ce ar mai merge schimbat la el. continuă pe Adevărul

Sare vopseaua de pe noul iPhone 5S?

Desi noul iPhone 5S nu este nici pe departe ieftin, carcasa sa se pare ca are aceleasi probleme iesite la iveala anul trecut cu iPhone 5. Anul trecut, imediat dupa lansarea iPhone 5, au aparut numeroase plangeri pe forumuri, insotite de poze, in care utilizatorii erau frustrati ca noul lor iPhone vine gata zgariat, cu vopseaua sarita de pe margini asemenea smaltului de pe o oala ieftina. Ulterior s-a demonstrat ca acele probleme afectau aproape exclusiv iPhone-urile negre si doar [].

Probleme de securitate la iPhone 5S?.

Un grup de hackeri din Germania ar fi reusit sa sparga scannerul de amprente digitale Touch ID de la iPhone 5S la doar doua zile dupa ce Apple a lansat tehnologia care promite sa protejeze mai bine dispozitivele de eventualele atacuri ale infractorilor cibernetici, relateaza Reuters si Gizmodo. Atacul a fost efectuat de hackeri din gruparea Chaos Computer Club CCC), conform unor experti in securitatea iPhone. In acest scop, ei au avut nevoie doar sa fotografieze amprenta digitala a .

Test foto: iPhone 5S HTC One LG G2 Note 3 Xperia Z1

Daca tot s-au lansat mai multe terminale importante in ultimele saptamani, cei de la Cnet Asia au facut un test foto, comparandu-le abilitatile foto cu iPhone 5S. Cnet a reusit sa puna mana pe cele mai importante terminale ale momentului in acelasi timp, asa ca a decis sa faca un test foto cuprinzator. Avand in vedere ca producatorii de telefoane insista din ce in ce mai mult pe aceasta caracteristica, mai ales atunci cand vine vorba de modele high-end, ar [].

Cat te costa sa-ti transformi iPhone-ul 5 in iPhone 5S ?

Nu a durat mut si au aparut primele solutii accesibile pentru a-ti transforma iPhone-ul 5 in iPhone 5S printr-o folie, carcasa sau husa. Pentru ca iPhone-ul 5 are foarte multe in comun cu un iPhone 5S, mai ales cand tine de forma si dimensiuni, un grup de baieti intreprinzatori s-a gandit sa profite de similaritati si sa creeze un kit de upgrade la iPhone 5S. Nu e deloc scump sa-ti imbraci vechiul iPhone in hainele aferente noului model, cu conditia [].

Test iPhone: 5S 5C 5 4S 4 3GS 3G 2G [VIDEO]

Ca o dovada a trainiciei iPhone-urilor, pe YouTube a aparut un clip in care sunt comparate toate modelele. Avem test iPhone incepand de la 2G si pana la iPhone 5S. Pana la aceasta ora, vorbim deja de opt modele de iPhone. De la prima generatie din 2007, Apple a anuntat anual o versiune reinventata a modelului lansat anterior cu aproximativ 12 luni. Anul acesta a fost singura exceptie de la regula prin faptul ca am vazut doua noi modele anuntate [].

Exista iPhone 5S si din aur masiv, nu doar auriu

Dupa fiecare lansare a unui iDevice, cineva il imbraca in aur masiv pentru un pret exorbitant, iar noul iPhone 5S nu este o exceptie de la regula. Apple a luat o decizie buna sa apeleze la un public pasionat de culori stridente prin lansarea unei versiuni aurii de iPhone 5S. Problema este ca atunci cand nu ai ce face cu banii, auriu nu este suficient. In plus, din principiu, nu-ti poti lua un telefon pe care orice muritor poate sa-l [].

Surpriza? Un iPhone 5S nu rezista la gloante de calibrul 50 [VIDEO]

Pentru ca nimic nu se compara cu bucuria unui numar mare de vizualizari pe YouTube, cineva a facut un altfel de test de anduranta la iPhone 5S. RatedRR este numele unui canal de YouTube care, cu scopul evident de a genera trafic si, poate, de a obtine cativa bani, testeaza intr-un mod neobisnuit gadgeturi precum cel mai nou iPhone 5S. Desi testele sunt destul de agresive si cu siguranta nu sunt foarte utile dintr-un punct de vedere informativ, este imposibil [].

VIDEO Cateva impresii despre cum functioneaza Touch ID, cititorul de amprente din iPhone 5S

Cititorul de amprente integrat in butonul de start al noului iPhone 5S este una dintre cele mai vizibile schimbari cu care vine varful de gama al Apple si o tehnologie prin care producatorul american incearca sa se diferentieze in piata. Am testat cum functioneaza noul sistem de securitate, inregistrarea amprentei dureaza putin, scurteaza timpul de accesare a telefonului, dar mai apar si erori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )