Libnet.ro
UNICEF

08:15

REVINE PE PIATA DATORIILOR DUPA MAI BINE DE UN AN Aramco pregateste o emisiune internationala de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REVINE PE PIATA DATORIILOR DUPA MAI BINE DE UN AN Aramco pregateste o emisiune internationala de obligatiuni

Cel mai mare producator mondial de titei are nevoie de bani pentru plata dividendelor * Prabusirea pretului petrolului a taiat 27,5 miliarde de dolari din veniturile bugetare pe 2020 ale Arabiei Saudite Saudi Aramco, cea mai mare companie petroliera din lume, urmeaza sa revina pe piata obligatiunilor pentru prima data din aprilie anul trecut, incercand astfel sa finanteze un angajament de acordare de dividende in suma de 75 de miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ BESTJOBS: Angajatii romani cred ca firmele sunt mai bine pregatite acum decat erau in criza financiara din 2008

Mai bine de 60% dintre angajatii romani cred ca angajatorul lor este mai bine pregatit sa faca fata unei eventuale crize economice decat a fost in 2008, potrivit unui sondaj BestJobs.

Cati bani iau concurentii de la Ferma de la PRO TV. Topul celor mai bine platiti

Din cauza pandemiei de coronavirus, concurentii care au participat la editia din acest an a emisiunii Ferma de la Pro TV, au onorarii semnificativ mai mici fata de cei care au participat in editiile din trecut. Iata cati bani iau concurentii de la Ferma de la Pro TV. Cati bani iau concurentii de la Ferma .

Tataru revine asupra declaratiilor dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti ministrii Sanatatii ar trebui sa se simta vinovati pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca

Ministrul Sanatatii revine asupra declaratiilor facute dupa incendiul de la Piatra Neamt, cand a invocat o culpa colectiva pentru tragedie. Acum spune ca responsabili sunt ministrii Sanatatii. Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca, a spus luni Nelu Tataru, intrebat din nou daca se simte responsabil pentru ceea ce s-a intamplat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )