Libnet.ro
UNICEF

16:45

REVISTA BLOGURILOR. Ce companie are cel mai bun punctaj al serviciilor de telefonie

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR. Ce companie are cel mai bun punctaj al serviciilor de telefonie

In blogurile de luni, citim despre compania certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila si despre motivele pentru care trebuie sa participam la conferinta PRbeta de la Timisoara. continuă pe România Liberă

Oscar 2015: niciun favorit clar pentru Cel mai bun film. Plusurile si minusurile peliculelor nominalizate

Oscar 2015. Desi s-a vorbit mult despre peliculele nominalizate la Oscar 2015, cu evidente partizanate si preferinte, in acest an nu exista un favorit clar la categoria Cel mai bun film, potrivit unei analize a prestigioasei publicatii de profil Variety.

Atletism: Marian Oprea, cel mai bun in 2014

Cei mai buni atleti din 2014, in fruntea carora s-a aflat, din nou, triplusaltistul Marian Oprea, au fost premiati sambata .

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Snapdragon 810 nu are probleme cu supraincalzirea: Este mai bun ca Exynos 7420

Noile teste realizate de cei de la AnandTech nu au scos la iveala nicio problema de supraincalzire la Snapdragon 810, cel mai nou procesor Qualcomm. Marile flagship-uri Android ale acestui an vor avea Snapdragon 810. Cu toate acestea, exista un producator urias care a decis sa renunte la procesorul fabricatde Qualcomm: Samsung. Principala cauza, conform [].

Dosar de politician: Cum s-a imbogatit cel mai longeviv functionar guvernamental si ce relatie are cu Alina Gorghiu (VIDEO)

Aflam cum s-a imbogatit cu milioane de dolari cel mai longeviv functionar guvernamental: Georgian Surdu, seful regiei protocolului de stat RAPPS, detine secretul prin care, cu doar 2000 de euro pe luna poti.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

LG a lansat Watch Urbane, cel mai elegant smartwatch produs de compania coreeana

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. LG continua seria smartwatch-urilor elegante prin lansarea lui Watch Urbane, unul dintre cele mai frumoase dispozitive purtabile pe care le-am vazut pana acum. Dupa ce au reusit sa le ia fata celor [].

Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China si alte tari

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, a fost interzis in China, Malaysia, Indonesia si Kenya, scrie Reuters. in China, a doua cea mai mare.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )