Libnet.ro
UNICEF

07:30

REVISTA BLOGURILOR: Romtelecom si COSMOTE intra sub brandul Telekom Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Romtelecom si COSMOTE intra sub brandul Telekom Romania

Victorkapra deschide revista blogurilor de joi cu un articol in care numara zilele ramase pana la transformarea Cosmote si Romtelecom in Telekom Romania. Zoso scrie ca pana la finalul anului Grupul Intanct vrea sa se mute in sediul Siveco. Chinezu se intreaba care este cea mai cool religie din tara. continuă pe România Liberă

REVISTA BLOGURILOR: Istoria ilustrata a iPhone-ului

Victorkapra deschide revista blogurilor de miercuri cu un articol in care prezinta istoria ilustrata a iPhone-ului. Zoso vorbeste despre ce va aduce autostrada in plus. Chinezu scrie cat costa o campanie cu bloggeri. Iar Mihaela Ivan ne invita la Fest, Ruralfest.

REVISTA BLOGURILOR: De ce e internetul basist

Zoso deschide revista blogurilor de marti cu un articol in care explica de ce e internetul basist. Chinezu spune ca exista un domeniu in care barbatii asculta categoric de femei. Iar Victorkapra arata cum ne modifica Social Media creierul.

Trecerea la brandul T, iminenta: retrospectiva asupra istoriei Romtelecom si Cosmote si o privire spre viitor

Mai sunt doar cateva zile pana cand brandurile Romtelecom siCosmotevor deveni istorie, Deutsche Telekom intrand oficial, in acest weekend, pe piata din Romania. Se pare ca germanii nu fac rabat de la investitii masive in marketing: un concert gratuit de amploare, Bulevardul Magheru impodobit ca de Craciun e drept, in cuburile T) si o multime de postere ce anunta noul operator telecom pe piata locala.

REVISTA BLOGURILOR: Unde poti gasi o bunica sa faca diverse lucruri prin casa

Cristian Florea deschide revista bogurilor de luni cu un rticol in care anunta ca exista un site de pe care poti angaja o bunica sa faca diverse lucruri prin casa. Adrian Georgescu prezinta cartea Sebastian, ceilalti si un caine. Zoso anunta ca a inceput Oktoberfest in Brasov. Iar Adela Parvu prezinta o transformare ingenioasa pentru o casa simpla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )