Libnet.ro
UNICEF

22:31

Revista presei 30 octombrie: un deputat PNL vrea sa revolutioneze invatamantul. Doreste o noua materie in scoli!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revista presei 30 octombrie: un deputat PNL vrea sa revolutioneze invatamantul. Doreste o noua materie in scoli!

Ovidiu Raetchi, deputat din partea PNL, lanseaza in dezbatere publica un proiect de lege privind introducerea unei noi materii in liceu. Citeste in continuare principalele titluri din presa de azi, 30 octombrie. continuă pe Wall-Street Ro

Un deputat PNL vrea studierea n liceu a materiei Gndire critica n contextul fake news

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a anuntat ca lanseaza in dezbatere publica un proiect de lege care prevede introducerea, la liceu, in clasa a XI-a, a materiei Gandire critica in contextul fake news si al ideologiilor extremiste.

Revista presei 29 octombrie: coalitia PSD-ALDE se afla pe un butoi cu pulbere. Lista de acuzatii pe care si le aduc partidele aflate la putere

Cele doua partide aflate la putere, PSD si ALDE se afla intr-un impas, dupa ce liderii celor doua formatiuni se acuza reciproc. Transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat de la 31 octombrie. Citeste mai departe principalele titluri din.

Dorin Buca, tatal unui tanar care a murit la Colectiv: Pentru noi, in fiecare dimineata si in fiecare seara este un 30 octombrie

Dorin Buca, tatal lui Andrei, mort in incendiul de la Colectiv, spune ca pentru ei, ei care au pierdut pe cineva drag in aceasta zi, 30 octombrie nu a ramas doar o zi din calendar. Pentru ei, 30 octombrie este in fiecare zi.

HOROSCOP. Mesajul adresat de arhanghelul Mihail pentru zodii pentru 30 octombrie. Berbecii trebuie sa fie blanzi cu ei insisi, Gemenii sunt ajutati de ingerii iubirii

Iata pentru MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie si ingerii sai, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Ti se cere o mai buna comunicare directa cu ceilalti, ca sa va spuneti fiecare parerea. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Taur Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti Ia taurul de coarne si rezolva-ti problemele de unul singur, pentru ca poti, dar nu te supara ca nici un prieten nu sare in ajutorul tau.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 30 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )