Libnet.ro
UNICEF

22:15

REVISTA PRESEI. Alina Gorghiu si Mihai Gadea au fost impreuna cu Marian Munteanu in vizita din America

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Alina Gorghiu si Mihai Gadea au fost impreuna cu Marian Munteanu in vizita din America

Ziarele de joi scriu despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu drept candidatul PNl la Primaria Capitalei, dar si despre legatura dintre Hillary Clinton si Goldman Sachs. continuă pe România Liberă

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu si Mihai Gadea in vizita din SUA. Confirmarea vine de la copresedintele PNL si din declaratiile candidatului la Primaria Capitalei din emisiunea Sinteza zilei

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de.

PNL a depus proiectul de lege care ii scapa pe primari de dosarele cu ANI. Alina Gorghiu isi asuma proiectul promis alesilor locali

Un grup de parlamentari PNL, in frunte cu Alina Gorghiu, au initiat un proiect de lege prin care este scoasa din lipsa incompatibilitatilor pentru primari prezenta acestora in consiliile de administratie ale regiilor autonome locale, unul dintre principalele motive pentru care edilii au fost declarati pana acum ca incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate.

Alina Gorghiu, cu paharul de cafea in mana. Mesajul inedit pe care il transmite - VIDEO

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un clip in care sustine ca lupta impotriva somnolentei politice. Cei mai multi dintre romani s-au trezit si merg inainte. Spre.

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a .

Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL au declarat in fata jurnalistilor ca Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primaria Capitalei. in urma discutiei cu toti.

Alina Gorghiu, despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA: Noi niciodata nu am facut circ pe asa ceva. Orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o sa o respecte (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit luni despre chemarea lui Ludovic Orban la DNA, precizand ca niciodata PNL nu a facut circ in astfel de situatii. Niciodata nu am facut declaratii.

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu, Dan Mihalache si Mihai Gadea in vizita din SUA. Dovada FOTO

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de.

Am constatat ca votul pentru conducerea TVR a fost valabil, in conditii de cvorum

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL a declarat astazi ca, in urma analizelor facute de juristii si de deputatii liberali, s-a constatat ca votul pentru conducerea SRTv a fost unul valabil, exprimat in conditii de cvorum, informeaza surse din media.

Radu Banciu, catre Alina Gorghiu: Chiar daca veti reusi intr-un tarziu sa construiti Autostrada Bucuresti-Brasov, nu va laudati totusi ca la 30 sau 40 de ani de la Revolutie o sa avem si noi un ciot (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu ultimele declaratii ale Alinei Gorghiu, de la un miting al liberalilor de la Brasov. Realizatorul emisiunii a ironizat-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )