Libnet.ro
UNICEF

11:01

REVISTA PRESEI. Care era relatia lui Nicolae Ceausescu cu Securitatea

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Care era relatia lui Nicolae Ceausescu cu Securitatea

In ziarele de marti, citim cum ajungi fara sa stii actionar la SIF si dator la Fisc pentru venituri din dividende, care era relatia lui Ceausescu cu Securitatea, cum au ajuns micii evazionisti sa foloseasca din plin casele de marcat, dupa controalele din ultima perioada. Citim si despre reabilitarea termica a cladirilor de locuinte, dar si despre topul masinilor preferate de hotii romani. continuă pe România Liberă

VIDEO Cum a ajuns arhitecta Anca Petrescusa-i indeplineasca lui Ceausescu cel mai grotesc moft: Casa Poporului

Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, a ajuns cunoscuta in toata lumea dupa ce a schitat si a realizat cea mai importanta cladire a Romaniei: Casa Republicii. Adevarul va spune astazi povestea impresionanta a tinerei care a reusit sa-l impresioneze pe Nicolae Ceausescu.

Cei mai mari atei ai Romaniei. Vasile Conta, ministrul care a cerut scoaterea religiei din scoli, si Nicolae Ceausescu, dictatorul care a ucis credinta

Negarea existentei lui Dumnezeu sau a oricarei alte divinitati este o problema cunoscuta de care s-au ocupat filozofi, istorici si alte categorii sociale care s-au autointitulat atei.

REVISTA PRESEI 14.04.2015

ADEVARUL *Loteria Bonurilor Fiscale: castigatori Loteria Bonurilor Fiscale. Castigatorii primei extrageri organizate luni, 13 aprilie, au inceput sa afiseze pe retelele sociale bonurile care prezinta datele anuntate drept castigatoare: bonuri cu valoarea intre 6,00 si 6,99 lei emise in data de 7 februarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )