Libnet.ro
UNICEF

23:15

REVISTA PRESEI: Cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom

Gandul arata care au fost argumentele ce i-au convins pe parlamentari sa voteze in unanimitate proictul de lege privind reducerea CAS. Capital prezinta topul celor mai mari santiere din Bucuresti. Hotnews explica cum isi da Romania cu stangul in dreptul la nominalizarea comisarului european. Ziarul Financiar dezvaluie cine este personajul-cheie din spatele noilor descoperiri de petrol ale Petrom. Adevarul anunta ca ruta cea mai scurta spre Grecia, prin Vama Makaza, e redeschisa de joi dupa-amiaza traficului. Wall-Street arata cum ar fi evoluat salariile sefilor marilor companii listate din Romania daca ar fi fost platiti ca in vest. Ziare. com scrie despre cum hranesc niste tineri sarmanii din Cluj. Sport. ro anunta care sunt posibilele aversare ale Stelei inainte de play-off. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori

Adevarul prezinta o galerie foto cu romanul din fruntea defilarilor de Ziua Frantei. Ziarul financiar arata ca Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori. Evenimentul scrie despre partidul, Securitatea si tovarasul Bobu, inmormantat luni in Cimitirul Ghencea 2-Domnesti. Capital anunta ca Fondul Proprietatea a rascumparat actiuni proprii in valoare de 9,7 milioane lei. Ziare. com prezinta un intervu cu profesorul Mircea Miclea, care arata cum sunt mintiti elevii. Hotnews vorbeste despre trei subiecte mari cu sonorul mic. Sport. ro spune ca Marica se imbogateste daca rupe plasele sezonul acesta. Prosport. ro anunta ca Simona Halep este tot mai aproape de primul loc al sezonului.

REVISTA PRESEI: Cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu

Adevarul scrie despre cum poate profita Romania de conflictele din Ucraina si Orientul Mijlocu. Gandul arata cum CNADNR are nevoie de sapte experti cheie pentru opt kilometri inexistenti de autostrada. Capital anunta cati bani recupereaza statul de la infractori. Evenimentul Zilei scrie despre blestemul celor 300 de mii de pagubiti FNI si al sindicalistilor Petromservice. Hotnews prezinta cariera baronului de Mehedinti, Adrian Duicu: Note de 2, 3 si 4 in liceu, doctor in stiinte militare dupa intrarea in PSD. Ziarul Financiar dezvaluie cine este Ioana Petrescu, personajul principal al ultimelor 24 de ore, cum l-a intalnit pe Victor Ponta si cum a ajuns ministrul Finantelor. Ziare. com arata cine sunt separatistii din Ucraina, cum ii pregateste Rusia si cum mor pe capete degeaba. Sport. ro scrie despre bugetul alocat nationalei Germaniei.

Cine este noul iubit al Monicai Birladeanu

Monica Birladeanu este implicata de aproape un an intr-o noua relatie, dupa despartirea de producatorul de film Bobby Paunescu. Noul partener al actritei este fotograf, regizor, cel care a lansat o cunoscuta publicatie de moda. Iata despre cine este vorba.

REVISTA PRESEI 17.07.2014

ADEVARUL *Ioana Petrescu, despre discutiile de luni cu Basescu: imi trecea prin cap ca este un razboi politic, voiam sa-mi iau proiectul si sa plec Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a afirmat ca nu a dorit sa ofere cifre in discutiile de luni de la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS cu 5 puncte procentuale pentru ca nu cumva acestea sa fie folosite in razboiul politic.

REVISTA PRESEI 14.07.2014

Deutschland uber alles! Germania, noua campioana mondiala, dupa 1-0 cu Argentina Germania a castigat primul titlu mondial dupa 24 de ani si cel de-al patrulea din palmares, dupa 1-0 cu Argentina. Golul a fost marcat de Gotze, in minutul 113! .

Cine este Rozalia Biro, propunerea UDMR la functia de ministru al Culturii si vicepremier. Senatorul UDMR este anchetat de DNA pentru abuz in functie

Senatorul Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru functiile de ministru al Culturii si vicepremier, a anuntat Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Permanent al organizatiei, el precizand ca aceasta nominalizare se va afla pe masa premierului inainte de 1 august. Ea este anchetat de DNA pentru abuz in functie din 2012, dosar ce are la origine un raport al Agentiei Nationale de Integritate. Vezi mai multe detalii in articol.

Star din seriale, greu de recunoscut. Ati ghicit cine este?

Cu siguranta, multi il stiu din seriale, dar acest actor s-a dovedit greu de recunoscut chiar si pe plaja.

De nerecunoscut! Cine este aceasta vedeta cu burtica imensa?

Si-a refacut viata si, ca sa nu se simta actualul iubit mai prejos decat fostul sot, se pregateste sa-i daruiasca si lui un urmas. Iar aceasta vedeta greu de recunoscut din cauza sarcinii este mandra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )