Libnet.ro
UNICEF

11:45

REVISTA PRESEI: Documentarul Vin romanii continua. Cine sunt protagonistii

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Documentarul Vin romanii continua. Cine sunt protagonistii

In ziarele de vineri, citim despre continuarea documentarului The Romanians are coming, cum au ajuns banii contribuabililor in buzunarele politicienilor si ai oamenilor de afaceri, contradictia dintre Master Plan si Strategia de Implementare, dar si despre ANRP. continuă pe România Liberă

Documentarul Vin Romanii. Cat adevar este in povestea lui Adrian din Lupeni, romanul imigrant care doarme sub pod

Adrian, un tanar din Lupeni, se numara printre protagonistii celui de-al doilea episod al dosumentarului Vin Romanii, difuzat de o televiziune din Marea Britanie. Hunedoreanul povesteste realitatile crude din Valea Jiului, care l-au determinat sa isi caute norocul in Anglia. A ajuns sa traiasca sub un pod, alaturi de sobolani.

Documentarul Vin romanii contracarat printr-o campanie inteligenta pe Facebook. Un fotbalist e in spatele ideii

Florin Gardos, legitimat la Southampton, a avut o reactie superba, dupa ce postul Channel 4 a difuzat deja doua episoade din serialul care le strica imaginea romanilor in lume.

Cum traieste eroul serialului britanic Vin romanii, Alex Fechete: Cand am ajuns la Pata Rat am simtit ca nu mai sunt om

Oamenii de la Pata Rat sunt niste salbatici, a fost prima reactie a lui Alex Fechete, naratorul serialului de pe Channel 4 Vin romanii, cand a ajuns prima data in zona rampei de gunoi a Clujului. Socul lui a fost foarte mare, intrucat crescuse pe o strada din apropierea centrului, fusese la scoala, avea o slujba.

EXCLUSIV Eroul documentarului Vin romanii: Suntem mai rasisti decat englezii. Cel mai tare m-a durut cand romanii au sustinut ca nu sunt roman

Postul de televiziune britanic Channel 4 a prezentat marti seara al doilea episod al documentarului Vin romanii. Jurnalistii Adevarul au stat de vorba cu Alex Fechete, unul dintre personajele din film si naratorul productiei. Barbatul povesteste peripetiile lui in Marea Britanie si vorbeste despre nemultumirile legate de concetatenii sai.

Vin romanii! Sau replica la documentarul facut de englezi

Sunt din ce in ce mai mandra ca sunt romanca. Sunt atat de indepartate zilele cand cu obedienta in privire ma uitam la vamesii de pe alte aeroporturi cu teama si speranta, iar ei cu superioritatea indulgenta a gestului binefacator imi permiteau sa trec.

Britanicii insista cu documentarul despre migranti. Romanii tristi din Anglia, eroi in serie pe Channel 4

Un nou episod al filmului Vin romanii a fost difuzat de britanici, prezentand viata de mizerie a migrantilor din Anglia.

REVISTA BLOGURILOR: Documentarul Channel 4, o oportunitate sa ne civilizam

In blogurile de marti citim despre documentarul Romanians are Coming realizat de Channel 4, care a starnit furie in randul comunitatilor romanesti din Marea Britanie.

VIDEO Eroul din Vin Romanii s-a intors la saracia din Baia Mare. Nu va sta mult si pleaca din nou in Marea Britanie

Blocurile sociale locuite in special de rromi din zona strazii Horea din Baia Mare au devenit un laitmotiv pentru televiziunile britanice care vin si filmeaza in aceste blocuri pline de gunoaie. Asa s-a intamplat si ultima data, cu cei de la Channel 4 care au venit si l-au filmat pe Sandu si familia lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )