Libnet.ro
UNICEF

06:00

REVISTA PRESEI. Marii investitori din America au pus ochii pe o mina de aur din Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Marii investitori din America au pus ochii pe o mina de aur din Romania

Din ziarele de joi, aflam cum se claseaza seful statului in noul sondaj al INSCOP, realizat la comanda Adevarul, miliardarii brazilieni, canadieni si americani care vor aurul de la Rovina, industria de IT va inregistra, in urmatorii ani, rate considerabile de crestere, dar si despre noile conditii ale taxarii PFA. continuă pe România Liberă

Bursele din America Latina au deschis in scadere

Bursele din America Latina au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Bursele din America Latina au deschis in urcare

Bursele din America Latina au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

REVISTA PRESEI. Ce dezvaluiri face jurnalistul Stelian Negrea despre contractul lui Guran cu TVR

Din ziarele de joi, aflam cum se claseaza seful statului in noul sondaj al INSCOP, realizat la comanda Adevarul, ce dezvaluiri face jurnalistul stelian Negrea despre contractul lui Moise Guran cu TVR, dar si despre noile conditii ale taxarii PFA.

REVISTA PRESEI. Avocata elevei violate din Brasov acuza Pro TV de incalcarea unei promisiuni ferme privind protectia clientei sale

Din ziarele de miercuri, aflam ca avocata elevei violate din Vaslui s-a aratat revoltata de decizia postului Pro TV de a face publica identitatea victimei, judecatorii europeni au constatat ca fondul privat de pensii au incalcat normele UE, dar si ca banca de Export Import a Ungariei finanteaza constructia unui mall in Timisoara.

REVISTA PRESEI. Avocata elevei violate acuza Pro TV de incalcarea unei promisiuni ferme privind protectia clientei sale

Din ziarele de miercuri, aflam ca avocata elevei violate din Vaslui s-a aratat revoltata de decizia postului Pro TV de a face publica identitatea victimei, judecatorii europeni au constatat ca fondul privat de pensii au incalcat normele UE, dar si ca banca de Export Import a Ungariei finanteaza constructia unui mall in Timisoara.

REVISTA PRESEI. Teodorovici: De ce sa fim noi campioni la austeritate cand altii cheltuiesc si astfel se dezvolta?

Din ziarele de marti, aflam ca magistratii implicati in procesul celor sapte violatori din Vaslui au luat mai multe decizii din cauza carora inculpatii au ajuns liberi, legea privind amnistia fiscala vizeaza persoanele cu activitati independente, dar si ce spune ministrul Finantelor despre decizia lui Iohannis de a retrimite in Parlament Codul Fiscal.

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

REVISTA PRESEI 22.07.2015

ADEVARUL *Grecia a ajuns un stat-zombi care exista doar pentru a plati datorii Prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras a fost nevoit sa se supuna cerintelor Eurogrupului, doar pentru a mentine tara pe linia de plutire, desi inainte de a se conforma acesta ar fi cerut un ajutor de zece milioane de dolari lui Vladimir Putin, pentru a-si pregati iesirea din zona euro si pentru a reveni la drahma.

REVISTA PRESEI 20.07.2015

ADEVARUL *Grecia se pregateste sa scoata la vanzare cele mai valoroase active ale statului Grecia se pregateste sa scoata la vanzare argintaria familiei, active de 50 de miliarde de euro din turism, industria navala si telecomunicatii, care vor fi plasate intr-un fond de privatizare in conformitare cu acordul convenit cu creditorii, relateaza Bloomberg.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 20.07.2015

FINANCIAL TIMES * Schneider Electric preia 53,5% din Aveva Compania de inginerie Aveva a anuntat o afacere cu Schneider Electric din Franta, in suma de 1,3 miliarde lire sterline, afacere prin care este preluat grupul britanic vazut ca o posibila tinta de achizitie dupa ce vanzarile si profiturile sale au scazut anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )