Libnet.ro
UNICEF

05:46

REVISTA PRESEI. Populatia din Delta Dunarii, in scadere

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Populatia din Delta Dunarii, in scadere

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE. continuă pe România Liberă

REPORTAJ A fost odata in Delta Dunarii. Enigmaticul paradis care atrage turistii, dar isi pierde localnicii

Romania are una dintre cele mai importante delte din lume, dar invata greu sa foloseasca corect potentialul enorm al zonei. Coltul de rai din sud-estul tarii trece printr-o perioada a schimbarilor, in care sperantele oamenilor stau in turismul modern care ia avant.

Revista presei: cine a saracit si cine s-a imbogatit dupa Brexit; zboruri internationale anulate pe Otopeni

Decizia Marii Britanii de a parasi UE e, fara indoiala, subiectul principal al acestor zile. Deja au inceput sa se simta consecintele financiare. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe [].

Revista presei: Britanicii vor un nou referendum; marsul normalitatii; consilierul lui Andrei Chiliman recunoaste spaga la DNA

Dupa rezultatele votuluipentru Brexit, din ce in ce mai multi britanici vor un nou referendum; traficul rutier din Bucuresti,deviat cu ocazia marsuluinormalitatii;Emanoil Bocean a recunoscut la DNAacuzatiileaduse de procurorii DNA. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai [].

Revista presei: BREXIT; David Cameron a demisionat; reactiile politicienilor romani la BREXIT

BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti [].

Revista presei: A inceputul referendumul pentru BREXIT; cerintele comunitatii LGBT; Relu Fenechiu, la DNA

Referendumul pentru BREXIT, adica iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cerintele comunitatii LGBT din Romania privind recunoasterea legala a relatiilor dintre persoane de acelasi sex si audierea lui Relu Fenechiu la DNA acesta sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )