Libnet.ro
UNICEF

20:30

REVISTA PRESEI: Romania intra in ninsoare fara buget si cu un gol de 15 miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Romania intra in ninsoare fara buget si cu un gol de 15 miliarde de lei

Adevarul vorbeste despre cum au simtit romanii cel mai puternic cutremur din ultimul deceniu. Ziarul Financiar scrie ca Romania intra in ninsoare fara buget, cu un gol de 15 miliarde de lei si cu un guvern care isi cauta increderea in viitor. Evenimentul Zilei arata de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile. Capital scrie ca economia si votul merg mana in mana. Gandul prezinta filmul nevazut al zilei in care diaspora a fost oprita sa voteze. Hotnews arata cum au adus opt judete din sudul Romaniei mai multe voturi pe liste suplimentare decat jumatate din Diaspora. Wall-street pulica o discutie cu managerul care stabileste strategia Orange. Iar Sport. ro scrie ca Piturca a facut un accident de masina in Arabia Saudita. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI 22.11.2014

ADEVARUL *CCR a validat alegerile. Iohannis: Vreau sa reconectez presedintele la Constitutie Curtea Constitutionala a validat ieri rezultatul alegerilor prezidentiale, iar presedintele nou ales, Klaus Iohannis, va intra in functie dupa depunerea juramantului in fata Parlamentului.

REVISTA PRESEI: Povestea celui mai cautat infractor roman

Evenimentul Zilei prezinta povestea celui mai cautat infractor roman. Capital face o comparatie intre cumparaturile online si cele offline de Black Friday. Gandul face un sondaj cu privire la numarul de mandate pe care ar trebui sa le aiba un primar. Hotnews transmite ce se intampla de Black Friday. Adevarul scrie ca infrangerea lui Ponta in alegeri poate determina majorarea pretului obligatiunilor romanesti. Ziare. com scrie ca Ponta nu mai este calificat pentru nicio functie in stat. Iar Pro Sport anunta ca sportivii il intreaba pe Iohannis daca se poate Romania sportului fine facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )