Libnet.ro
UNICEF

06:30

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Playtech Playtech,
Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii []. continuă pe Playtech

Faza meciului Romania - Elvetia: Preluare de zile mari reusita de antrenorul Anghel Iordanescu (VIDEO)

Romania a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia si poate inca spera la calificarea din grupele Campionatului European, cu conditia de a invinge duminica Albania. Detalii AICI) in.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Scorul partidei a fost dezvaluit printr-o gafa a unei televiziuni

Televiziunea Sky Sports a starnit controverse dupa ce a lasat impresia ca are informatii din interior despre trucarea meciurilor la EURO 2016.

Vesti proaste din cantonamentul echipei nationale. Un fotbalist important al Romaniei s-a imbolnavit

Probleme mari pentru Anghel Iordanescu, inaintea meciului Romania Elvetia. Un titular din meciul cu Franta s-a imbolnavit. Bogdan Stancua racit si a.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

REVISTA PRESEI: Romanii ar putea primi bonuri pentru mers la doctor

Ziarele de joi prezinta pe primele pagini stiri de la EURO 2016, dar nu neglijeaza evenimentele din actualitatea interna a Romaniei.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )