Libnet.ro
UNICEF

20:15

REVISTA PRESEI. Sondaj: Jumatate dintre romani, de acord cu demisia lui Ponta

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Sondaj: Jumatate dintre romani, de acord cu demisia lui Ponta

In ziarele de vineri citim despre un sondaj realizat de o structura privata de cercetari sociale si marketing, Inscop Research, care arata ca demisia fostului premier Victor Ponta este bine vazuta de peste jumatate dintre romani, dar si despre cum s-au pregatit romanii pentru primele manifestatii din Timisoara, in decembrie 1989. continuă pe România Liberă

Demisia lui Ponta, bine vazuta de peste jumatate dintre romani

Aproapre 55% dintre romani considera ca in urma protestelor de strada Guvernul Ponta trebuia sa-si dea demisia, un procent asemanator 50,5%) fiind, de asemenea, pentru un guvern de tehnocrati, arata Barometrul Inscop Research facut la comanda.

INSCOP: 52,3% dintre romani considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita

Peste jumatate dintre romani 52,3%) considera ca tara se indreapta intr-o directie gresita, starea de sanatate, posibilitatea unui conflict in zona si diminuarea veniturilor fiind principalele surse de ingrijorare, potrivit unui sondaj INSCOP.

SONDAJ Demisia lui Ponta, bine vazuta de peste jumatate dintre romani

Aproapre 55% dintre romani considera ca in urma protestelor de strada Guvernul Ponta trebuia sa-si dea demisia, un procent asemanator 50,5%) fiind, de asemenea, pentru un guvern de tehnocrati, arata Barometrul Inscop Research facut la comanda Adevarul.

Sondaj: Jumatate din populatie considera ca Romania se indreapta intr-o directie gresita

Romania se indreapta intr-o directie gresita, considera 52,3% dintre romani, ale caror principale motive de ingrijorare sunt starea de sanatate, posibilitatea unui conflict in zona si diminuarea veniturilor.

Jumatate dintre cetatenii Marii Britanii sustin iesirea tarii din Uniunea Europeana

Jumatate dintre cetatenii Marii Britanii sunt favorabili iesirii tarii din Uniunea Europeana, conform unui sondaj de opinie efectuat in contextul in care premierul David Cameron poarta negocieri cu Bruxellesul pe aceasta tema, informeaza site-ul agentiei AFP.

Peste 40% dintre romani au incredere in Guvernul Ciolos

Peste 40% dintre romani au incredere in Guvernul condus de Dacian Ciolos si 37,2% doresc un Executiv tehnocrat si dupa alegeri, releva un sondaj INSCOP.

Cea mai mare greseala pe care o fac jumatate dintre utilizatorii de internet

Aproape jumatate dintre utilizatorii de Internet recunosc ca au dezvaluit parolele cuiva sau le-au lasat la vedere, conform unor sondaje recente. Atunci cand au fost intrebati despre importanta parolelor,.

Kelemen Hunor da vina pe presa pentru tensiunile dintre romani si maghiari

Presedintele UDMR Kelemen Hunor da vina pe presa pentru ca a creat tensiuni si neintelegeri intre romani si maghiari in urma modului in care a relatat despre Beke Istvan, cel care a fost acuzat ca ar fi vrut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )