Libnet.ro
UNICEF

20:30

REVISTA PRESEI: Spovedania securistului care l-a filat pe Laszlo T337;kes

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Spovedania securistului care l-a filat pe Laszlo T337;kes

Adevarul prezinta spovedania securistului care l-a filat pe Laszlo T337;kes. Capital se intreaba daca blocurile ceausiste devin lux. Gandul vorbeste desptre cursa pentru sefia PNL. Wall-Street vorbeste despre 7 scenarii care pot schimba viitorul lumii. Ziare. com spune ca Guvernul Ponta a creat haosul perfect. Iar Gazeta Sporturilor prezinta o oferta de ultima ora pentru cel mai important jucator al lui Dinamo. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Supraacciza la carburanti ar putea fi recuperata in instanta de cetateni

Adevarul scrie ca potrivit unui sondaj INSCOP, romanii au si vor o orientare spre Vest. Capital dezvaluie ca supraacciza la carburanti ar putea fi recuperata in instanta de cetateni, iar Romania risca sanctiuni europene. Gandul vorbeste despre singura defectiune a majoritatii la votul din Parlament pentru Guvernul Ponta 4. Ziarul Financiar arata ca fuga banilor de la periferie a lovit cel mai puternic leul. Evenimentul Zilei anunta ca marti este ziua judecatii pentru Tender in dosarul in care a fost consiliat de sefa DIICOT. Hotnews prezinta masura disperata a Bancii Centrale a Rusiei pentru a opri caderea rublei. Iar Sport. ro scrie ca Sandu Lungu a castigat FABULOS in fata lui Mighty Mo cu un KO in 55 de secunde.

REVISTA PRESEI: Viorel Catarama, despre cum se faceau afaceri in anii 90

Adevarul publica un interviu cu Viorel Catarama, in care acesta explica cum se faceau afaceri in anii 90. Evenimentul Zilei explica cum isi asuma Turcescu riscul de a fi suspectat c-a ramas mai departe ofiter al Serviciilor. Capital vorbeste despre inghetul fiscal in domeniul petrolier. Ziarul Financiar scrie ca samsarii cumpara puncte la o treime din valoare pentru a pune mana pe terenuri si paduri de 11 mld. euro. Wall-Street prezinta cum ar fi aratat zona Barbu Vacarescu - Floreasca fara birouri. Iar Sport. ro spune ca Galca a facut bilantul pentru aceasta etapa din campionat.

REVISTA PRESEI 16.12.2014

ADEVARUL *Elicopter SMURD cazut in lacul Siutghiol Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. Aparatul de zbor, care se indrepta spre Mihail Kogalniceanu, efectua o misiune medicala.

REVISTA PRESEI 16.12.2014

ADEVARUL *Elicopter SMURD cazut in lacul Siutghiol Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. Aparatul de zbor, care se indrepta spre Mihail Kogalniceanu, efectua o misiune medicala.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 15.12.2014

FINANCIAL TIMES * Un grup nuclear din China cumpara ferme eoliene in Marea Britanie Cel mai mare producator chinez de energie nucleara se pregateste sa intre pe piata energiei regenerabile din Europa, preluand trei ferme eoliene britanice de la grupul francez de utilitati EDF. Achizitia facuta de China General Nuclear Corporation, care urmeaza sa fie anuntata astazi, ar fi prima preluare majora a unei capacitati de generare onshore din Occident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )