Libnet.ro
UNICEF

10:30

REVOLTA la fabrica Foxconn din China unde sunt produse telefoane iPhone 5.

România Liberă România Liberă,
REVOLTA la fabrica Foxconn din China unde sunt produse telefoane iPhone 5.

O revolta izbucnita la fabrica Foxconn Taiyuan China), unde sunt produse carcase de iPhone 5, a dus la inchiderea acesteia, potrivit Realitatea. net. Revolta a fost declansata luni dimineata de faptul ca un paznic ar fi lovit un muncitor, iar la ea au luat parte circa 2000 de angajati, scrie engadget. com. Foxconn Technology produce piese pentru o varietate larga de companii de tehnologie, printre care si Apple. Potrivit primelor informatii, Taiyuan este una dintre cele mai mari fabrici pe . continuă pe România Liberă

Scandal la o uzina Foxconn din China: Revolta a peste 2.000 de muncitori care fabricau piese pentru iPhone 5

Aproximativ 2. 000 de angajati ai unei uzine Foxconn din China s-au incaierat, duminica, in interiorul fabricii, fapt care a dus la suspendarea productiei in cadrul fabricii pana la clarficarea situatiei.

Plantatia Apple din China a fost zguduita de proteste violente

Peste 2000 de persoane, angajati ai firmei taivaneze Foxconn, au participat la proteste violente intr-o fabrica din nordul Chinei. Foxconn este compania care produce subansamble pentru Apple, Dell si HP. Revolta.

Google va inchide serviciul de muzica din China

Google a anuntat, vineri, ca va inceta sa ofere serviciul de cautare si download de muzica in China, dupa ce programul sau nu a avut un raspuns satisfacator din partea publicului, informeaza AFP. in urma.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )