Libnet.ro
UNICEF

05:15

Revoltator: victima unui accident rutier, abandonata de soferul vinovat pe un camp. Femeia grav ranita, descoperita dupa 6 ore de un cioban

Adevărul Adevărul,
Revoltator: victima unui accident rutier, abandonata de soferul vinovat pe un camp. Femeia grav ranita, descoperita dupa 6 ore de un cioban

O femeie de 44 de ani din judetul Vaslui a fost victima un grav accident rutier, dupa ce a fost luata la ocazie. in urma accidentului, produs noaptea, victima a fost scoasa din masina avariata si abandonata pe un camp, fiind gasita dupa 6 ore de un cioban. continuă pe Adevărul

Grav accident rutier in Timis. Trei oameni au murit

Traficul rutier este blocat sambata in zona Moravita in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autotren si in care si-au pierdut viata toti cei trei.

Trafic oprit pe DN56A, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita, sambata, pe DN56A Drobeta -Turnu Severin - Calafat, in zona localitatii Rogova, judetul Mehedinti, la ora 11. 00, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 2 autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

UPDATE Accident rutier grav in Olt. Trei persoane implicate, un sofer a fost gasit decedat

Un grav accident rutier a fost anuntat, in jurul orei 13,00, duminica, 19 noiembrie 2017, in judetul Olt, echipajele gasind la fata locului o victima decedata.

UPDATE Accident rutier grav in Olt. Trei persoane implicate, un sofer a decedat

Un grav accident rutier a fost anuntat, in jurul orei 13,00, duminica, 19 noiembrie 2017, in judetul Olt, echipajele gasind la fata locului o victima decedata.

Biciclist mort intr-un accident rutier produs in municipiul Giurgiu

Un barbat de 50 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs sambata, 18 noiembrie, pe soseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu.

Accident rutier pe DN1. Cinci persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a produs vineri in judetul Prahova, pe DN1, in zona localitatii Potigrafu. Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, intre victime aflandu-se si un copil.

Sibiu: O persoana si-a pierdut viata in urma unui accident. Traficul pe DN1 este blocat

Circulatia rutiera este blocata, duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un TIR, iar o femeie si-a pierdut viata.

Mare atentie! Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, pedepsiti cu inchisoare

Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, si pana la prelevarea probelor biologice, risca pedeapsa cu inchisoarea. Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru.

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

FOTO Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil de patru ani si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora, in varsta de patru ani - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )