Libnet.ro
UNICEF

17:16

Revolte violente in inchisorile italiene, in urma masurilor impotriva coronavirusului

Antena3 Antena3,
Revolte violente in inchisorile italiene, in urma masurilor impotriva coronavirusului

O masura fara precedent a fost luata in Italia. intreaga tara este in carantina si 60 de milioane de cetateni, inclusiv 1,2 milioane de romani, sunt indemnati sa ramana acasa. Guvernul din peninsula a decis sa interzica toate adunarile publice si deplasarile daca acestea nu sunt urgente. Criza s-a adancit si in penitenciare, unde sapte detinuti au fost ucisi, in urma revoltelor provocate de inasprirea masurilor impotriva coronavirusului. continuă pe Antena3

SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative va suspenda cursurile in perioada 10 - 13 martie, ca urmare a masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Decizia ii vizeaza doar pe studentii.

CORONAVIRUS |Revolte in inchisorile italiene, dupa suspendarea vizitelor familiale: Cel putin sase morti Mai multi detinuti au evadat (VIDEO)

Revolte in puscariile din Italia, dupa ce au fost suspendate vizitele familiale Din cauza epidemiei de coronavirus. in weekend, in patru inchisori italiene a fost nevoie de interventia fortelor speciale.

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre vaccinul impotriva coronavirusului: Nu poti sa risti daca nu esti sigur ca nu face rau

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre aparitia vaccinului impotriva coronavirusului. Nu poti sa risti sa faci un vaccin daca nu esti sigur ca el nu produce rau persoanei respective, a spus Rafila.

Digi24: Directorul STB, in contextul masurilor impotriva COVID-19: Cateodata, plimbarea pe jos face mai bine decat sa ne inghesuim

Toate mijloacele de transport in comun din flota STB au fost dezinfectate, anunta directorul societatii de transport, Andrei Creci, ca masura impotriva raspandirii coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )