Libnet.ro
UNICEF

06:00

Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda

Hotnews Hotnews,
 Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda

Fintech-ul Revolut va lansa in Marea Britanie un nou serviciu, Savings Vaults - un cot de economii unde ofera si dobanda. Ce dobanda primesc utilizatorii acestui nou seriviciu si cum functioneaza. continuă pe Hotnews

Cum va afecta Brexit-ul calatorii in Marea Britanie

Marea Britanie este programata sa paraseasca Uniunea Europeana pe 31 ianuarie, dupa trei ani de intarziere. Victoria Partidului Conservator la alegerile generale din decembrie a deschis calea pentru ca Marea Britanie sa-si aduca in sfarsit planurile sale de Brexit la final. Data de 31 ianuarie nu va schimba totul peste noapte, ci va exista o perioada de tranzit, tinand cont ca Marea Britanie si Uniunea Europeana elaborea-za detaliile finale care spera sa fie gata inainte de sfarsitul anului 2020. Perioada de tranzitie inseamna schimbari ale vizelor, pasapoartelor si zborurilor atunci cand calatoresti in UE, care este putin probabil sa se intample pe masura ce este inca negociata.

Alerta in Marea Britanie! Patru turisti chinezi, suspecti de coronavirus, sunt testati la spitale din Scotia

Patru turisti chinezi, care au ajuns in Marea Britanie din epicentrul focarului de coronavirus, sunt testati in Scotia, dupa ce au prezentat simptome specifice unei infectii asemanatoare cu Sindromul Acut Respirator Sever.

Ultimul pas din Megxit: printul Harry a parasit Marea Britanie si i s-a alaturat lui Meghan

Spre deosebire de Brexit, care se chinuie de patru ani sa ajunga la o concluzie, megxit se pare ca a fost mai eficient. Ruperea de famila regala britanica s-a finalizat in ultimele 24 de ore cu plecare printului Harry. in urma cu cateva ore, presa britanica a detaliat parasirea Regatului Unit de catre printul Harry.

UE avertizeaza Marea Britanie ca nu va finaliza rapid negocierile privind relatiile post-Brexit

Uniunea Europeana probabil nu va avea timp sa finalizeze pana la sfasitul anului negocierile cu Marea Britanie privind relatiile post-Brexit, a semnalat luni seara un reprezentant al Comisiei Europene, scrie Mediafax.

Marea Britanie pregateste introducerea rapida a unui sistem de imigratie pe baza de puncte

Marea Britanie ar putea introduce rapid, in contextul retragerii din Uniunea Europeana, un sistem de imigratie pe baza de punctaj, dupa modelul australian, informeaza postul Sky News si publicatia Daily Express, citate de Mediafax.

Marea Britanie va anunta public obiectivele pentru relatia comerciala cu UE de dupa Brexit

Marea Britanie va anunta public obiectivele sale pentru viitorul parteneriat cu Uniunea Europeana, a anuntat un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, luni, relateaza Reuters. Vom stabili in.

Peste 435.000 de romani au solicitat drept de rezidenta in Marea Britanie si dupa Brexit

Peste 435. 000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru rezidenta inainte de iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, al doilea cel mai mare numar in randul cetatenilor din statele membre ale UE, dupa polonezi, care au depus 512. 300 de cereri.

Ancheta finalizata in cazul romancei care a murit intr-un spital din Marea Britanie. Marturia dureroasa a sotului

Autoritatile britanice au finalizat ancheta in cazul romancei Gabriela Pintilie, care a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )