Libnet.ro
UNICEF

08:00

Revolutia fiscala a PSD: Guvernul a micsorat pensiile private si favorizeaza firmele de incasat spagi

B1 B1,
Revolutia fiscala a PSD: Guvernul a micsorat pensiile private si favorizeaza firmele de incasat spagi

Guvernul Tudose arunca o tara intreaga in aer prin adoptarea modificarilor la Codul Fiscal, una dintre cele mai contestate masuri fiind trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Ce nu spune Guvernul: ne-a micsorat pensiile private si favorizeaza fiscal firmele de incasat spaga

Coplesiti de scandalul transferului de contributii de la angajator la angajat, omitem sa observam alte lucruri grave care se petrec in noul Cod Fiscal, iar Guvernul are tot interesul sa taca asupra lor. Este vorba de reducerea contributiilor la Pilonul II de pensii si despre favorizarea fiscala a firmelor de incasat spagi.

Ponta desfiinteaza revolutia fiscala a PSD: Sper ca Tudose sa castige batalia cu Dragnea. Legea salarizarii e o escrocherie de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta sustine ca in PSD se duce o noua lupta intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, de aceasta data pe tema modificarii Codului Fiscal. Ponta crede ca e o prostie trecerea contributiilor de la angajator la angajat, asa cum insista Liviu Dragnea, si spune ca liderul PSD i-a mintit pe romani atunci cand a promis cresteri salariile, cand, de fapt, nu exisa bani in buget.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

Analiza Romania libera. Revolutia Fiscala, detonata de Guvernul PSD. Salariile la stat cresc cu doi lei. Pericol de scaderi in sistemul privat.10 avertismente ignorate de PSD

Guvernul Mihai Tudose a modificat, ieri, Codul Fiscal prin ordonanta de urgenta. Guvernantii sustin ca salariul mediu net va creste cu doi lei, insa calculele se aplica in sectorul de stat, dimunand majorile deja promise. in sectorul privat salariile ar putea scadea. Executivul a ignorat semnalele de alarma venite de la primari, sindicate, patronate, specialisti in fiscalitate, opozitie, ong-uri. Romania libera a identificat cel putin zece entitati distincte care au avertizat asupra efectelor nocive.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

Revolutia fiscala a PSD: Cinci categorii de angajati vor fi lovite din plin de transferul contributiilor sociale

Guvernul Tudose este pe punctul de a arunca in aer o tara intreaga odata cu modificarile pregatite la Codul Fiscal. Desi masurile sunt contestate de toata lumea, de la patroni, la angajati si.

Tariceanu s-a dezis de revolutia fiscala a PSD si a reactionat nervos cand a fost intrebat de Guvern

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a cerut, luni, sa nu fie intrebat el de ceea ce face Guvernul in ceea ce priveste chestiunile fiscal-bugetare si a punctat ca rapiditatea luarii unor masuri nu ar fi o decizie inteleapta a Cabinetului Tudose.

Revolutia Fiscala a inceput! Guvernul a adoptat masurile fiscale care arunca Romania in haos

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, modificarea Codului Fiscal. Astfel, printre masurile adoptate se numara: contributiile de la angajator care vor trece la angajat, se introduce Contributia asiguratorie pentru munca in cota de 2,25%.

Masacrarea Pilonul II nu scapa de revolutia fiscala. Ce pregateste Guvernul

Guvernul pregateste lovitura decisiva pentru romani si pentru mediul de afaceri in sedinta de guvern de miercuri de la ora 13. Dupa ce inca de marti Mihai Tudose a anuntat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )