Libnet.ro
UNICEF

16:45

Revolutionar. Primul om din lume care a scapat de virusul HIV

Antena3 Antena3,
Revolutionar. Primul om din lume care a scapat de virusul HIV

Un barbat din Marea Britanie ar putea fi primul om din lume care a scapat de HIV. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unei noi terapii dezvoltata de o echipa de cercetatori din Marea Britanie. Aceasta. continuă pe Antena3

Un britanic ar putea deveni primul om din lume vindecat complet de HIV

Un barbat din Marea Britanie ar putea fi primul om din lume vindecat complet de virusul HIV.

Descoperiri uluitoare! Cercetatorii britanici ar putea avea tratamentul care vindeca virusul HIV

Un britanic ar putea deveni prima persoana din lume vindecata de HIV, cu ajutorul unei terapii noi, dezvoltata de cercetatori. Barbatul de 44 de ani este una dintre cele 50 de persoane supuse unui tratament.

Cum a ajuns Ganditorul de la Cernavoda pe lista celor zece opere din lume care nu trebuie sa dispara niciodata. Misterele statuetei unicat, veche de 8.000 de ani

Ganditorul de la Cernavoda este o statueta veche de aproape 8. 000 de ani descoperita in anii comunismului pe teritoriul Romaniei. Statueta este unicat in lume si a fost inclusa de UNESCO pe lista celor 10 artefacte din lume care nu ar trebui sa dispara niciodata.

Cum a ajuns Ganditorul de la Cernavoda pe lista celor zece opere din lume care nu trebuie sa dispara niciodata. Misterele statuetei-unicat vechi de 8.000 de ani

Ganditorul de la Cernavoda este o statueta veche de aproape 8. 000 de ani descoperita in anii comunismului pe teritoriul Romaniei. Statueta este unicat in lume si a fost inclusa de UNESCO pe lista celor 10 artefacte din lume care nu ar trebui sa dispara niciodata.

Un britanic este probabil prima persoana din lume vindecata de HIV

Un britanic ar putea deveni prima persoana din lume vindecata de HIV, cu ajutorul unei noi terapii dezvoltata de cercetatori de la cinci universitati britanice, scrie The Telegraph.

Topul celor mai scumpe materii din lume. Aurul nu e nici macar in primele zece

Timp de multe secole, multi oameni au crezut ca aurul este cel mai scump material din lume. Acest lucru este insa complet gresit. Mai mult, nici macar nu se afla in primele zece materii intr-un to.

Noua ani de inchisoare pentru mama din Giurgiu care ar fi facut videochat alaturi de copiii sai

Roxana Onu, femeia din Giurgiu care ar fi facut videochat alaturi de copiii sai, a fost arestata si condamnata vineri la Tribunalul Bucuresti. Femeia a fost retinuta de procurorii DIICOT in ianuarie,.

Un pacient cu HIV din Marea Britanie, vindecat de boala. Terapia este una experimentala

Un barbat din Marea Britanie ar putea fi primul om din lume care va scapa de virusul HIV, dupa ce o echipa de cercetatori de la cinci universitati britanice a dezvoltat o noua terapie.

Rusia interzice activitatea Parlamentului tatarilor din Crimeea, care fusese recunoscut de Ucraina

Inalta Curte de Justitie de la Moscova a confirmat decizia anterioara a autoritatilor ruse care au interzis activitatea Parlamentului tatarilor din Crimeea.

Tara din Europa care a platit sute de mii de euro pentru date din Panama Papers

Danemarca a anuntat joi ca si-a procurat dosarele a sute de contribuabili care apareau in Panama papers dupa ce a varsat sase milioane de coroane 810. 000 euro) unei surse anonime, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )