Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE rezerva 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-19

Hotnews Hotnews,
 UE rezerva 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-19

Comisia Europeana a anuntat vineri ca a rezervat in numele celor 27 de state membre 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-19, in pregatire de catre Sanofi. Executivul european precizeaza ca va continua discutiile si cu alti producatori de vaccinuri. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a securizat pentru statele UE 300 de milioane de doze dintr-un potential vaccin anti-COVID-19

Comisia Europeana a incheiat discutiile preliminare cu Sanofi, o companie farmaceutica, pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Prin acest contract, odata ce vaccinul se va dovedi sigur s.

Coronavirus in lume: Noi masuri restrictive in Anglia Bilantul global al imbolnavirilor se apropie de 17,5 milioane

Numarul total al imbolnavirilor la nivel global a ajuns vineri la 17. 111 cazuri, potrivit worldometers. info. Dintre acestea, 10. 631 sunt pacienti vindecati, in timp ce 676. 759 de oameni si-au pierdut viata in lupta cu noul coronavirus. -------------20:07 UE rezerva 300 de milioane de doze ale unui potential vaccin anti-COVID-1919:28 Studiu: Cum a contribuit la raspandirea coronavirusului in lume o calatorie in Italia18. 56 Exista putine motive medicale pentru a nu purta o masca de protectie 18. 12 Marea Britanie amana ridicarea restrictiilor anuntata pentru 1 august.

EXCLUSIV. Ale cui sunt, de fapt, masinile cu care se plimba Zed. Desi se afiseaza cu zeci de bolizi, majoritatea sunt ale unui om de afaceri

S-a aflat ai cui sunt, de fapt, bolizii de sute de mii de euro cu care se afisaza Silviu Zaharia, alias Zed, cel mai proaspat milionar din showbizzul autohton. O parte din masinile foarte scumpe cu care se lauda Zed pe retelele de socializare sunt ale patronului Plus Car Autotrade. Ai cui sunt, de .

Investitii de 300 milioane de euro in hoteluri si cladiri de birouri pe Calea Victoriei

Calea Victoriei, cea mai reprezentativa artera comerciala a Bucurestiului, cu o lungime de 2,8 kilometri, situata intre Piata Victoriei si Piata Natiunile Unite, va continua sa se dezvolte ca pol de birouri si hotelier in urmatorii ani, planurile dezvoltatorilor vizand realizarea a sapte cladiri noi de birouri si sase hoteluri in urma unor investitii care pot depasi pragul de 300 de milioane de euro, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Romania trebuie sa plateasca OMV Petrom daune de aproape 300 milioane lei

Un tribunal arbitral din Paris a decis ca Romania trebuie sa plateasca daune de aproape 300 de milioane de lei catre OMV Petrom, respectiv costuri istorice suportate de companie cu lucrari de dezafectare de sonde si de refacere a mediului, care trebuiau rambursate de tara noastra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )