Libnet.ro
UNICEF

16:15

Rezerva Federala a Statelor Unite anunta o noua politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezerva Federala a Statelor Unite anunta o noua politica

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a anuntat joi o noua politica, prin care va permite un nivel mai ridicat al inflatiei decat in mod normal, pentru a sustine piata muncii si economia in ansamblul ei. continuă pe Ziarul Bursa

Rezerva Federala anunta o noua politica, prin care va permite un nivel mai ridicat al inflatiei, pentru a sustine piata muncii si economia SUA

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a anuntat joi o noua politica, prin care va permite un nivel mai ridicat al inflatiei decat in mod normal, pentru a sustine piata muncii si economia in ansamblul ei, relateaza CNBC.

Schimbare majora in politica FED, banca centrala a SUA va permite cresterea inflatiei pentru a scadea somajul

Banca centrala a Statelor Unite, Rezerva Federala Fed), a anuntat joi o schimbare majora in politica sa, anuntand ca este dispusa sa permita un nivel mai mare al inflatiei decat in mod normal pentru a sustine piata muncii si economia in ansamblul sau, transmite CNBC.

MINISTERUL IRANIAN DE EXTERNE: Notificarea Statelor Unite privind reimpunerea sanctiunilor este inadmisibila

Notificarea Statelor Unite privind inceperea demersurilor pentru reimpunerea sanctiunilor asupra Iranului este inadmisibila, sustine Ministerul iranian de externe intr-o declaratie de presa transmisa ieri Redactiei. Notificarea a fost transmisa oficial Consiliului de Securitate al ONU saptamana trecuta, termenul pana la reimpunerea unei serii de sanctiuni fiind de 30 de zile. Sanctiunile sunt programate sa includa si o extindere a embargoului privind livrarea de armament catre si dinspre Iran.

ANALISTII AMERICANI: Economia Statelor Unite inca se confrunta cu riscul materializarii unei recesiuni in W

Economia Statelor Unite inca se confrunta cu riscul materializarii unei recesiuni in W, considera o majoritate a economistilor americani. Circa jumatate din membrii Asociatiei Nationale a Economistilor de Afaceri din SUA estimeaza ca produsul intern brut PIB) al SUA nu va reveni la nivelul pre-pandemie pana in 2022, arata un sondaj citat de CNN. Riscul este valabil totusi pentru majoritatea tarilor care se confrunta cu o intensificare a ratelor de infectare cu Covid si care sunt astfel nevoite sa implementeze sub o forma sau alta masuri sanitare de protectie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )