Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezi Studentii la Medicina si Farmacie intra in greva japoneza din cauza rezidentiatului

Hotnews Hotnews,
 Rezi Studentii la Medicina si Farmacie intra in greva japoneza din cauza rezidentiatului

Federatiile studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie au anuntat ca intra in greva japoneza din cauza situatiei incerte in care se afla examenul de rezidentiat. Printr-o postare pe pagina de Facebook studentii spun ca toti cei care vor sa participe la greva sa poarte masca medicala, pe care sa scrie Rezi. continuă pe Hotnews

Rezi. Studentii la Medicina intra in greva japoneza din cauza rezidentiatului 8.000 de absolventi nu au o certitudine in ceea ce priveste examenul si spun ca sunt pregatiti sa iasa in strada

Federatiile studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie FASMR) intra in greva japoneza din cauza situatiei incerte in care se afla Examenul de Rezidentiat 2019 . Intr-o postare pe pagina de Facebook studentii anunta ca toti cei care vor sa.

CRIZA EXAMENULUI DE REZIDENTIAT. Studentii la Medicina intra in greva japoneza si sunt pregatiti de proteste

Studentii la Medicina au intrat, vineri, in greva japoneza si spun ca sunt pregatiti sa organizeze proteste in urma scandalului privind amanarea examenului de rezidentiat, din cauza faptului ca nu avem.

Greva japoneza a studentilor la medicina. Instabilitatea rezidentiatului poate aduce proteste

Studentii medicinisti anunta ca vineri intra in greva japoneza si ca sunt iau in considerare organizarea de proteste in urma instabilitatii inca existente cu privire la data, metodologia si numarul scazut de locuri pentru examenul de rezidentiat din acest an.

Studentii la Medicina declanseaza greva japoneza pentru criza rezidentiatului

Studentii la medicina anunta declansarea unei greve japoneze din cauza problemelor nerezolvate legate de examenul de rezidentiat. Asociatiile studentesti de la facultatile de Medicina, Medicina dentara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )