Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rezolutia privind Romnia din Parlamentul European, amnata pentru noiembrie, pentru a nu coincide cu discursul presedintelui Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Rezolutia privind Romnia din Parlamentul European, amnata pentru noiembrie, pentru a nu coincide cu discursul presedintelui Klaus Iohannis

Rezolutia privind situatia din Romania care urma sa fie adoptata in octombrie in Parlamentul European a fost amanata pentru sesiunea din noiembrie. Motivul amanarii il reprezinta faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui de asemenea sa vina in Parlamentul European de la Strasbourg pentru a sustine un discurs privind viitorul Europei si s-a dorit separarea celor doua chestiuni, au precizat surse europarlamentare. continuă pe Hotnews

Dancila se intalneste cu grupurile politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila face astazi si m o vizita la Bruxelles, pentru intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Saptamana viitoare, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania.

Viorica Dancila se afla la Bruxelles pentru a discuta cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 25-26 septembrie 2018, in cadrul careia va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, precum Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana si Grupul Partidului Popular European, informeaza Guvernul printr-un comunicat de presa.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Premierul se intalneste cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla, marti si miercuri, in vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu grupurile politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei sale de lucru la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Saptamana viitoare, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania.

Dancila se pregateste pentru audierea din Parlamentul European. S-a intalnit, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni si liberalilor

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu liderii grupurilor popularilor europeni PPE) si liberalilor ALDE) din Parlamentul European PE), Manfred Weber si, respectiv, Udo Bullmann.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

Parlamentul European amana votul pe rezolutia care priveste Romania pana in noiembrie

Conferinta presedintilor din Parlamentul European a amanat, joi, votul pe rezolutia care priveste situatia din Romania pana in luna noiembrie.

Weber:Cred ca premierul romn trebuie sa vina n Parlamentul European pentru a explica situatia din Romnia

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European PPE), s-a declarat foarte ingrijorat de situatia din Romania, observand ca Guvernul inregistreaza regrese in combaterea coruptiei si cerandu-i premierului Viorica Dancila sa ofere explicatii in Parlamentul European, transmite Mediafax.

Be EU. Ce urmeaza pentru Romania in Parlamentul European

Sabina Iosub a vorbit, joi, la Be EU, despre ceea ce urmeaza pentru Romania in Parlamentul European. Dupa ce a fost propusa si aprobata dezbaterea privin Romania, a venit momentul vizitei delegatiei guvername.

Dancila nu a mai onorat cu prezenta sa un eveniment de inalta tinuta la Parlamentul European: A plecat intr-o tacere apasata si usor penibila

Aseara a avut loc la Parlamentul European un eveniment organizat, anuntat si promovat intens de doamna deputat european Claudia Tapardel, PSD: Romania unites Europe through culture Romania uneste Europa prin cultura), un eveniment la nivel inalt organizat in contextul zilei internationale a turismului, in anul european al patrimoniului cultural. Cu acest prilej, Orchestra Simfonica Bucuresti a concertat in Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )