Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rezolutiile romanilor pentru 2021: economii mai mari, schimbari in casa, gasirea unui nou job

Hotnews Hotnews,
 Rezolutiile romanilor pentru 2021: economii mai mari, schimbari in casa, gasirea unui nou job

Intrebati ce anume planuiesc sa faca in anul 2021, cei mai multi respondenti, 42%, au spus ca au de gand sa puna de-o parte mai multi bani in urmatoarele 12 luni. O treime dintre cei intervievati isi doresc sa aduca imbunatatiri in casa, iar 28% spun ca vor sa mearga intr-o vacanta sau excursie deosebita, semn ca oamenii au simtit lipsa calatoriilor in anul ce tocmai s-a incheiat. in plus, unul din patru respondenti are de gand sa-si suplimenteze veniturile prin gasirea unui job secundar, sau activarea altor surse de venit, arata datele unui studiu publicat luni de Wisemetry Research. Studiul a urmarit sa evalueze modul in care oamenii s-au descurcat cu provocarile restrictionarii deplasarilor ca masura de preventie anti COVID-19. continuă pe Hotnews

BizNews. Schimbari ireversibile pentru Educatie si facturi mai mari in 2021

Bianca Voinea, gazda rubricii BizNews din cadrul emisiunii Income Magazine, a avut invitati trei economisti cunoscuti care au vorbit despre schimbarile ireversibile din Educatie, facturi mai mari in 2021 si consecinte economice pentru acest an.

Ghinea: in Ministerul Fondurilor Europene sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca salariile mari din Ministerul Fondurilor Europene MFE) au atras si oameni cu pile. El a dezvaluit ca in minister sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul, dar si ca sunt salarii de pana la 9. 000 de lei pentru angajatii care au un nivel de expertiza.

Cele mai mari gafe facute la TV. Sotia a aparut goala cu o tava in mana si toata tara a vazut-o

Cand lucrezi de acasa, fiecare zi e o aventura. insa, atunci cand intri in direct, la TV, orice actiune necontrolata te poate costa. Copiii care iti sar in brate rugandu-te sa bei ceaiul cu papusile ori sa repari vreo masina de curse, animalele de companie care nu inteleg de ce nu le dai atentie daca .

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

1,3 milioane de romani traiesc de pe o zi pe alta: Cheltuielile medii lunare sunt cu 23% mai mari decat salariul minim

Cheltuielile populatiei in cel de-al treilea trimestru al anului trecut s-au situat, in medie, la nivelul de 1. 733 de lei pentru fiecare persoana, cu aproape 23% mai mult decat salariul minim net pe economie de anul trecut.

Nu toate centrele de vaccinare din Banat vor fi deschise la termen. La Timisoara sunt cele mai mari probleme

Vaccinarea populatiei impotriva COVID este bine organizata doar in teorie, pentru ca in practica autoritatile incep sa dea rateuri.

Somerii si agricultorii au avut in toamna pandemica cheltuieli mai mari decat veniturile

Veniturile banesti din toamna anului trecut au fost mai mici decat cheltuielile in cazul agricultorilor si somerilor, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica. Spun venituri banesti deoarece INS ia in calcul la capitolul de venituri si pe cele din agricultura sau din activitati independente, nu doar salariile. Potrivit datelor INS, veniturile totale lunare au fost in medie in trimestrul III 2020, de 5302 lei pe familie si 2068 lei pe persoana. Cheltuielile populatiei au fost in aceeasi perioada de 4444 lei lunar pe gospodarie 1733 lei pe persoana).

BioNTech si-a majorat tinta de productie pentru 2021 la doua miliarde de doze de vaccin pentru COVID-19

Compania germana de biotehnologie BioNTech a anuntat luni ca in acest an intentioneaza sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19, un numar semnificativ mai mare decat precedentul obiectiv de 1,3 miliarde de doze, informeaza AFP.

PwC: Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021 - cea mai rapida crestere din secolul XXI

Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021, aceasta urmand a fi cea mai rapida crestere anuala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )