Libnet.ro
UNICEF

01:06

Se rezolva toate problemele pentru aceste zodii in luna aprilie

Antena3 Antena3,
Se rezolva toate problemele pentru aceste zodii in luna aprilie

Problemele nu au perioada prestabilita in care apar sau in care se rezolva, solutionarea lor depinzand in mare parte de cum gestionam noi lucrurile sau in functie de cum se aliniaza astrele in favoarea sau defavoarea noastra. Vezi daca te numeri printre zodiile pentru care se rezolva toate problemele in luna aprilie. continuă pe Antena3

Horoscop rune luna aprilie 2020, cu Mihai Voropchievici. Vin zile grele pentru nativii zodiei Gemeni

Horoscopul runelor aduce in luna aprilie a lui 2020 vesti bune pentru zodiile de apa, precum Varsatorii. La extrema cealalta, exista nativi pentru care perioada ce urmeaza va fi plina de incercari dificile si de multa tensiune. Gemenii fac fata cu greu situatiilor in care sunt pusi, iar nervii le sunt intinsi la maximum.

ANM: Cum va fi vremea in luna aprilie, maxime si minime absolute inregistrate in Romania

Luna aprilie este o luna reprezentativa de primavara, mai stabila decat martie, iar fenomenele specifice iernii sunt rar resimtite, in timp ce fenomenele extreme de vara au o frecventa foarte redusa, arata prognoza publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Runa pentru Romania in luna aprilie. Mihai Voropchievici: Dumnezeu ne iubeste

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, runa pentru Romania in luna aprilie.

PENTRU ADUNAREA DIN 28 APRILIE Doua propuneri de dividende, la SIF Transilvania

Atragerea raspunderii lui Constantin Fratila, Crinel Andanut si Marius Moldovan, pe ordinea de zi a AGA * De asemenea, actionarilor li se va supune la vot atragerea raspunderii lui Mihai Fercala, Stefan Szabo si Dumitru Carapiti SIF Transilvania SIF3) a completat ordinea de zi a adunarii din data de 28 aprilie cu punctele solicitate de un grup de actionari, intre care o noua propunere de dividend sau atragerea raspunderii directorului Mihai Fercala si a presedintelui Stefan Szabo, informeaza societatea printr-un raport remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU ADUNAREA DIN 27 APRILIE SIF Moldova propune un dividend cu randament de 4,6%

Actionarilor li se va mai supune la vot corelarea actului constitutiv al SIF-ului cu Legea FIA, ce da posibilitatea eliminarii pragului de detinere * Societatea doreste rascumpararea a cel mult 20,8 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,07% din SIF Actionarii SIF Moldova SIF2) au fost convocati, la data de 27 aprilie, pentru adunarea de bilant, cu propunerea distribuirii, din profitul anului trecut, a unui dividend de 0,06 lei, si oferirea posibilitatii subscrierii in cadrul unei oferte publice de cumparare, se arata in raportul SIF-ului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )