Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rezultate admitere 2013: La ce licee s-a intrat cu cele mai mari medii

Adevărul Adevărul,
Rezultate admitere 2013: La ce licee s-a intrat cu cele mai mari medii

Salajul nu are nicio specializare in topul 50 al specializarilor la care s-a intrat, anul acesta, cu cele mai mari medii de admitere, top intocmit de Ministerul Educatiei Nationale. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEE Vrancea: La doua licee s-a intrat cu media 10; cea mai mica - 3,82, la un ...

Cea mai mare medie de admitere in liceu in judetul Vrancea a fost 10 si s-a inregistrat la colegiile Unirea si Alexandru Ioan Cuza din Focsani, in timp ce media cea mai mica a fost 3,82, la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea din municipiu, iar o eleva cu media 6,84 a ramas nerepartizata, transmite Mediafax. Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Vrancea, Vasilica Zaharia, anul acesta mediile de admitere la liceele din judet au fost mai mari decat in anii trecuti. Astfel, sapte elevi .

Rezultate admitere la liceu 2013 Care sunt specializarile cele mai cautate / Liceele la care au fost admisi elevii cu note mai mici de 5

Rezultatele admiterii la liceu 2013 au adus 271 de elevi cu 10 pe linie la admitere, precum si 827 de elevi cu nota maxima la Evaluarea Nationala. Amintim ca numerosi profesori au avertizat ca subiectele de la Evaluarea Nationala au fost foarte simple anul acesta. Chiar si asa, aproape 34. 000 de elevi au luat note sub 5 la evaluare. Specializarea cu cea mai mare medie de admitere din tara este Matematica-Informatica bilingv: Limba Engleza, de la Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. Aici, ultima medie de intrare a fost 9.

ADMITERE 2013 Liceu de nota 9, liceu de nota 3: in aceasta saptamana absolventii claselor a VIII-a afla unde vor studia in urmatorii ani

Conform calendarului de activitati, marti va avea loc repartizarea computerizata a elevilor care au terminat clasa a VIII-a si care urmeaza sa fie inscrisi la un liceu. Miercuri vor fi afisate, la toate liceele din Tulcea, numele elevilor admisi. in timp ce la liceul Grigore Moisil s-a intrat, la o specializare, cu peste 9, la un liceu din judet ultima medie de admitere nu a trecut de 4.

REPARTIZARE 2013 La ce licee vor studia cei mai buni zece elevi din Tulcea: sase dintre ei au intrat la Haret

Luni pe site-ul admitere. edu. ro au fost publicate listele cu elevii admisi la liceele din judetul Tulcea. Iata unde vor invata, in umatorii patru ani, elevii de pe primele zece locuri:.

Repartizare liceu 2013 Ce licee au ales cei mai buni 10 elevi din Salaj

Sapte dintre primii 10 elevi din Salaj, in ordinea mediilor de admitere din acest an, au ales sa invete in urmatorii patru ani la Colegiul National Silvania din Zalau.

REPARTIZARE 2013 Cu ce medii s-a intrat la liceele din Tulcea: Grigore Moisil este pe primul loc

Ultimele medii de admitere la specializarile din cadrul Liceului Teoretic Grigore Moisil sunt peste 8. La doua dintre specializarile oferite de liceu s-a intrat cu medii peste 9. La liceul de pe locul al doilea in judet, Colegiul Dobrogean Spiru Haret, s-a intrat cu 5,99.

ADMITERE 2013 Unde vor invata de la toamna elevii de nota 10 ai Bihorului

Patru elevi din Bihor nu au avut emotii la Admiterea la liceu. Au reusit sa termine clasele generale cu media zece, iar la Evaluarea Nationala au luat nota maxima la toate probele de examen.

FOTO Rezultate BAC 2013 Doua colege pasionate de baschet au obtinut cea mai mare nota la examenul de Bacalaureat

Doua tinere absolvente ale Colegiului National Traian Lalescu din Resita s-au situat pe primul loc in judet ca rezultat al examenului de Bacalaureatul de anul acesta, media lor finala fiind 9,9.

Rezultate Bacalaureat 2013 / Zeci de elevi tulceni s-au ales cu notele scazute la Limba si Literatura Romana dupa ce au depus contestatie

326 de note au fost contestate de elevii care au sustinut in acest an examenul de bacalaureat. in urma contestatiilor, lucrarile au fost recorectate la Slobozia, iar inca 10 elevi au reusit sa promoveze acest examen al maturitatii.

Rezultate BAC 2013: 27 de candidati au promovat bac-ul in urma contestatiilor

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat a depasit 57% ca urmare a corectarii celor 875 de contestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )