Libnet.ro
UNICEF

16:16

Rezultate alegeri Chisinau. Ion Ceban si Andrei Nastase se vor lupta in turul doi pentru functia de primar al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri Chisinau. Ion Ceban si Andrei Nastase se vor lupta in turul doi pentru functia de primar al Capitalei

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 20 mai, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost una scazuta, doar 35,53% din numarul total de alegatori exprimandu-si optiunea electorala, adica 225. 587 de cetateni. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri Chisinau. Ion Ceban:Am pus votul pentru un oras mai frumos

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, unul dintre favoritii cursei electorale, a declarat duminica, 20 mai, ca are emotii in aceasta zi si ca a votat pentru ca in oras sa aiba loc schimbari spre bine.

Rezultate alegeri Chisinau. Primele estimari: in turul doi intra, dupa numararea a 52% din voturi, Ceban si Nastase

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 20 mai, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost una scazuta, doar 35,53% din numarul total de alegatori exprimandu-si optiunea electorala, adica 225. 587 de cetateni.

Rezultate alegeri Chisinau. Primele estimari: in turul doi intra, dupa numararea a 96% din voturi, Ceban si Nastase

Locuitorii din Chisinau si-au ales duminica, 20 mai, primarul general al Capitalei. Prezenta la vot a fost una scazuta, doar 35,53% din numarul total de alegatori exprimandu-si optiunea electorala, adica 225. 587 de cetateni.

Ion Ceban: 20 mai poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a Chisinaului

Candidatul Partidului Socialistilor la alegerile noi din Chisinau, Ion Ceban, spune ca pentru el campania electorala a fost o oportunitate de a-si expune viziunea privind modul in care pot fi solutionate problemele cu care se confrunta locuitorii Capitalei. El i-a chemat pe chisinauieni la urnele de vot pe 20 mai, mentionand ca aceasta zi poate deveni un moment de cotitura in istoria moderna a municipiului, transmite IPN.

VIDEO Andrei Nastase, dupa aflarea rezultatelor preliminare:Vom ramane deschisi pentru fortele proeuropene

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, cel care va concura cu socialistul Ion Ceban in turul II de scrutin pentru functia de primar al Capitalei, le-a multumit alegatorilor pentru sustinere si a mentionat ca echipa sa are doua saptamani la dispozitie pentru a convinge majoritatea absoluta a chisinauienilor ca avem obligatia sa salvam Capitala.

VIDEO Ion Ceban, primele declaratii dupa aflarea rezultatelor preliminare: Sunt convins ca rezultatul pe care l-am inregistrat este un vot de incredere

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, le-a multumit tuturor alegatorilor pentru participarea la vot si s-a aratat increzut ca are sanse mari sa castige alegerile in turul doi de scrutin in fata lui Andrei Nastase.

Andrei Nastase: Am mobilizat suficient de bine simpatizantii ca sa acced in turul doi

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustinut in aceasta cursa electorala si de Partidul Actiune si Solidaritate, si Partidul Liberal Democrat, spune ca formatiunile pe care le reprezinta in aceste alegeri noi si-au mobilizat suficient de bine simpatizantii astfel incat sa acceada in turul doi.

Ion Ceban: Neaparat vom invinge in aceste alegeri

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, a indemnat reprezentantii formatiunii in sectiile de vot sa dea dovada de maxima atentie la numararea buletinelor. Neaparat vom invinge in aceste alegeri!, a declarat socialistul in cadrul unui briefing de presa, sustinut dupa inchiderea sectiilor de votare, transmite IPN.

VIDEO Maia Sandu le cere candidatilor proeuropeni sa se retraga in favoarea lui Andrei Nastase. Valeriu Munteanu: Eu niciodata nu dau inapoi

Lidera PAS, Maia Sandu, a facut un apel catre candidatului PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, dar si catre candidatului PUN, Constantin Codreanu, ca acestia sa se retraga din cursa electorala, pentru alegerile din 20 mai, in favorea lui Andrei Nastase.

Andrei Nastase: Iesiti la vot si faceti schimbarea!

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al capitalei, Andrei Nastase, sustine ca frauda pe care o pregatesc mafiotii este una de proportii, insa cu toate acestea, nu vor putea sa-si atinga obiectivul daca toata lumea va iesi la vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )