Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. in ce localitati a castigat Viorica Dancila cele mai multe voturi

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri prezidentiale 2019. in ce localitati a castigat Viorica Dancila cele mai multe voturi

Desi la nivelul judetului Calarasi, alegatorii i-au dat vitul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2019, in cateva localitati Viorica Dancila a fost castigatoare. Este vorba despre Budesti, Oltenita si Lehliu Gara, unde primarii PSD au reusit sa mobilizeze electoratul. continuă pe Adevărul

EXIT POLL Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Iohannis - 66,5%; Dancila - 33,5%. Iohannis: E cea mai categorica victorie impotriva PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale 2019. in finala, candidatul PNL a obtinut 66,5% din voturi, in timp ce candidatul PSD Viorica Dancila a scos doar 35%, arata EXIT POLL-urile prezentate de IRES si de CURS - Avangarde. Datele includ si diaspora, care a votat masiv in favoarea lui Klaus Iohannis. Prezenta la vot: 50%.

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC - date provizorii din diaspora: Iohannis - 91,07%; Dancila - 8,93%

Klaus Iohannis a obtinut duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, 91,07%, iar Viorica Dancila - 8,93%, dupa numararea a 3. 145 de voturi din.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultatele provizorii la votul din diaspora: Iohannis - 93,53%, Dancila - 6,47%, dupa numararea a 276.890 voturi

Update:Presedintele Klaus Iohannis a obtinut 93,53% din voturi, iar Viorica Dancila - 6,47%, dupa numararea a 276. 890 voturi exprimate in 360 de sectii din.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Exit-poll IRES: Klaus Iohannis castiga detasat un nou mandat

Klaus Iohannis castiga un nou mandat cu 66,5 %, in timp ce contracandida sa de la PSD Viorica Dancila ar obtine 33,5%, arata primele rezultate exit poll IRES pentru.

Exit Poll ora 12:00 Alegeri Prezidentiale. Harta judetelor unde Viorica Dancila ar fi peste Klaus Iohannis

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019 a debutat in dimineata de 24 noiembrie. Sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00 si se vor inchide la 21:00, duminica. Cei doi candidati inscrisi in lupta electorala pentru Cotroceni si-au exprimat acest vot cetatenesc deja, fiind prezenti in sectiile de votare. Actualul sef al .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Viorica Dancila: Continuam lupta pentru viitorul tarii, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii

Partidul Social Democrat va continua lupta pentru viitorul tarii noastre, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii si al monopolului de putere, sustine presedintele PSD, Viorica Dancila.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem PRIMELE REZULTATE ale ALEGERILOR PREZIDENTIALE. Scoruri SOCANTE

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale in sectiile de votare din Australia si Noua Zeelanda, potrivit numaratorii paralalele a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )