Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rezultate Bac 2015. Despre cresterea ratei de promovare la Bac, la Adevarul live de la 15:00

Adevărul Adevărul,
Rezultate Bac 2015. Despre cresterea ratei de promovare la Bac, la Adevarul live de la 15:00

Rezultate Bac 2015. Astazi, la Adevarul live de la 15:00 vom discuta cu directorul-adjunct al Colegiului National Sf. Sava despre notele primite de elevi la Bacalaureatul de anul acesta si vom analiza cresterea ratei de promovare a examenului cu sapte procente fata de anul trecut, de la 59% la 66%, potrivit datelor Ministerului Educatiei. continuă pe Adevărul

Rezultate BAC 2015. edu.ro publica rezultate BAC din Bucuresti si judete

Rezultate BAC 2015. Notele examenului de Bacalaureat vor fi publicate marti, 7 iulie 2015, la ora 9. Siteul edu. ro a avut probleme in seara zilei de luni, 6 iulie, si e posibil sa nu fie accesibil marti, la primele ore ale diminetii.

Rezultate BAC 2015. Frauda de proportii la Bihor: 108 elevi de la Colegiul Tehnic Unirea din Stei au pica la BAC dupa ce au copiat cu ajutorul profesorilor

Rezultate BAC 2015. 117 elevi au fost eliminati de la examenul de Bacalaureat 2015 din Bihor. Dintre acesti, 108 au fost eliminati in urma fraudarii examenului la Colegiul Tehnic Unirea din Stei. La afisarea rezultatelor BAC 2015, in dreptul celor 108 elevi a aparut mentiunea eliminat din examen.

Rezultate BAC 2015. GHID - cum cauti rapid rezultate pe edu.ro

Rezultate BAC 2015. edu. ro poate fi folosit in diverse moduri de utilizatorii care vor sa afle ce au facut elevii la examenul de Bacalaureat.

Rezultate BAC 2015. Farsa intinsa de un elev mamei sale VIDEO

Afisarea de Rezultate BAC 2015 este si subiect de glume pe Youtube. Un adolescent vlogger i-a intins mamei sale o farsa nerecomandata cardiacilor.

Analiza Rezultate Bac 2015. Talcul ratei de promovare de 66% de la Bacalaureat

Absolventii de liceu de anul acesta nu sunt mai invatati ca cei din anii trecuti, sustin expertii in Educatie. Cresterea ratei de promovare la Bac cu sapte procente fata de anul trecut se datoreaza, in parte, subiectelor mai usoare, dar si altor motive explicate de profesori.

Rezultate BAC 2015. Fruntea si talpa tarii, la BAC

Rezultatele examenului de BAC 2015 arata ca educatia primita de elevii din unele judete este de-a dreptul indoielnica.

Rezultate BAC 2015. Ce note a luat la Bacalaureat fiica baronului Duicu din Severin, prinsa in timp ce copia la proba de Chimie

Adina Duicu, fata baronului de Mehedinti Adrian Duicu, a aflat marti ce rezultate a obtinut la BAC 2015. Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea unor infractiuni de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, dupa ce au asteptat-o pe fata la iesirea de la proba de chimie si au rugat-o sa le predea telefonul.

Rezultate BAC 2015 Rezultate record la Bacalaureat:66,41% dintre absolventi au promovat examenul, cu 7 puncte procentuale mai multi decat anul trecut. Cea mai mare promovabilitate de cand au fost introduse camere video

Rezultatele examenelor de Bacalaureat au adus anul acesta o promovabilitate de 66,41%, cu peste 7 puncte procentuale mai mari decat cele de la Bacalaureatul 2014 59,25%) si cu 12% mai mari decat la BAC 2013 54,4%). Sunt cele mai ridicate rezultate din 2011 in prezent, adica de cand au fost introduse camere video. Acesta este si primul an in care ministrul Educatiei a anuntat ca se va implica personal in subiectele de la BAC si in care a declarat, inca dinainte de terminarea examenelor, ca rezultatele vor fi superioare celor din anii trecuti. Mentionam, de asemenea, ca si la bacalaureat au existat profesori care au avertizat ca subiectele au fost mai usoare decat in alti ani. Ministerul Educatiei a precizat ca in doar 5 judete Gorj, Salaj, Teleorman, Giurgiu si Braila) procentul de promovare de la BAC 2015 este mai mic decat anul trecut, in vreme ce in restul judetelor se inregistreaza o majorare de pana la 11,9%.

HARTA Rezultate BAC 2015 Listele cu notele obtinute de elevi la bacalaureat au fost afisate online

Rezultatele de la bacalaureatul 2015 au fost publicate online, astfel ca fiecare elev si parinte poate vedea listele cu notele tuturor candidatilor de la examen. Listele cu notele obtinute de absolventii claselor a XII-a pot fi sortate in functie de judetul in care au fost sustinute examenele, pe scoli sau pe centre de examinare. Potrivit calendarului de BAC 2015, elevii nemultumiti de notele primite pot sa depuna contestatii astazi, 7 iulie, intre orele 16:00 si 20:00. Vezi in articol listele cu notele obtinute de absolventii claselor a XII-a la examenul de Bacalaureat, inainte de solutionarea contestatiilor.

Rezultate BAC 2015. O olimpica la limba romana a fost notata cu 6.55 tocmai la disciplina la care ani intregi a cules premii dupa premii

Rezultate Bacalaureat 2015. Raluca Isabela Haulica, unul dintre elevii straluciti ai celui mai bun liceu din Vaslui, a suferit un soc la afisarea rezultatelor la Bacalaureat. Adolescenta a fost notata cu 6,55 tocmai la disciplina la care a cules premii la olimpiade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )