Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rezultate BAC 2019. Cele mai bune licee din Capitala in functie de notele obtinute de absolventi la Bacalaureat

Adevărul Adevărul,
Rezultate BAC 2019. Cele mai bune licee din Capitala in functie de notele obtinute de absolventi la Bacalaureat

Emotiile absolventilor de liceu au luat sfarsit luni, cand s-au publicat rezultatele preliminare la Bacalaureat. in Capitala, inainte de contestatii, un singur liceu a avut rata de promovabilitate de 100%. Adevarul a verificat promovabilitatea la toate colegiile din TOP 10 cele mai bune licee in functie de ultima medie de admitere. continuă pe Adevărul

Topul liceelor din Alba la BAC 2019. Cele mai slabe rezultate din ultimii 5 ani

Doua licee din Alba inregistreaza rata de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat. Procentual, la nivelul intregului judet, promovabilitatea este de68,81%, mai mica cu sase procenta fata de cea din 2018.

Rezultate BAC 2019 Bacau. Ce note au obtinut absolventii din judet

Potrivit calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, intreaga lista de rezultate BAC 2019 a fost publicata pe 8 iulie.

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare 100%. Cele mai multe sunt din Cluj

Rezultate BAC 2019. Un numar de 42 de licee au procente de promovare de 100% la bacalaureat, adica elevii care au participat la examen au luat cel putin media 6 la bacalaureat. Cele mai multe licee cu rata de promovare 100% sunt in judetul Cluj, unde la 8 institutii de invatamant toti elevii au trecut. Judetele Iasi si Bihor au cate 5 licee fiecare cu rata de promovare de 100%.

REZULTATE BAC 2019. Liceul din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10

Rezultatele la Bacalaureat 2019 au fost publicate luni pe site-ul bacalaureat. edu. ro, dar si la licee. Potrivit site-ului dedicat prezentarii rezultatelor, 177 de elevi au.

REZULTATE BAC 2019. Judetul Cluj pe primul loc, Ilfov pe ultimul. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Rezultatele la prima sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat au fost publicate luni pe site-ul bacalaureat. edu. ro, dar si la licee. Potrivit site-ului dedicat.

REZULTATE BAC 2019. Rezultatele pe judete pe EDU.RO. Notele la BAC, inainte de contestatii

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Situatie proasta la BACALAUREAT in JUDETUL BISTRITA-NASAUD. Notele la examen

Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in JUDETUL BISTRITA-NASAUD. Mai mult de o treime dintre candidatii din judetul Bistrita-Nasaud care au sustinut examenul de Bacalaureat nu.

Rezultate BAC 2019. 67,2% dintre candidati au promovat bacalaureatul. Rata de promovare, judet cu judet

Rezultate BAC 2019. 67,2% dintre candidatii care au sustinut bacalaureatul au promovat examenul, arata datele oficiale de la Ministerul Educatiei, procent comparabil cu anul trecut cand rata de promovare inainte de contestatii a fost de 67,7%. Cel mai mare procent de promovare este in judetul Cluj unde 80,71% dintre absolventi au trecut examenul. Procente mari de promovare au fost si la Sibiu 74,54% si la Bucuresti -72,84%. HotNews va publica procentele de promovare imediat de acestea sunt disponibile.

REZULTATE BAC 2019 edu.ro. NOTELE la bac 2019, afisate curand in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat.edu.ro

REZULTATE BAC 2019 edu. ro. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

REZULTATE BAC 2019. Situatia pe judete la BACALAUREAT, inainte de contestatii, conform EDU.RO

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )