Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rezultate BAC 2019. Ce se intampla cu liceele tehnologice cu promovare zero Andronescu: Eu cred ca nu este deloc un lucru nepotrivit sa le transformam in clase profesionale

Hotnews Hotnews,
 Rezultate BAC 2019. Ce se intampla cu liceele tehnologice cu promovare zero Andronescu: Eu cred ca nu este deloc un lucru nepotrivit sa le transformam in clase profesionale

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat la emisiunea Tema Zilei de la TVR1 ca va pune accentul pe bacalaureatul diferentiat si mai mult dupa ce a vazut rezultatele de la liceele teoretice si liceele tehnlogice. De asemenea, ministrul a spus ca liceele tehnologice care nu au reusit sa aiba promovare la bacalaureat isi vor transforma clasele actuale in clase profesionale. continuă pe Hotnews

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare zero Toate sunt tehnologice

Peste 40 de licee tehnologice nu au reusit sa aiba macar un elev care sa fi promovat bacalaureatul. Statistica prezentata de bacalaureat. edu. ro arata ca in 23 de judete exista cel putin cate un liceu de tip tehnologic cu rata de promovare zero.

Rezultate BAC 2019. Zeci de licee tehnologice au avut promovare zero. Ministrul Educatei vrea transformarea lor in profesionale

Bacalaureatul din acest an s-a incheiat cu rezultate dezastruoase pentru zeci de licee tehnologice din tara. Mai exact, sunt unitati scolare unde niciun elev nu a promovat examenul de maturitate. in acest context, ministrul Educatiei considera ca solutia optima este ca acestea sa fie transformate in scoli profesionale.

Rezultate BAC 2019. Lista liceelor cu promovare 100%. Cele mai multe sunt din Cluj

Rezultate BAC 2019. Un numar de 42 de licee au procente de promovare de 100% la bacalaureat, adica elevii care au participat la examen au luat cel putin media 6 la bacalaureat. Cele mai multe licee cu rata de promovare 100% sunt in judetul Cluj, unde la 8 institutii de invatamant toti elevii au trecut. Judetele Iasi si Bihor au cate 5 licee fiecare cu rata de promovare de 100%.

Rezultate BAC 2019. 67,2% dintre candidati au promovat bacalaureatul. Rata de promovare, judet cu judet

Rezultate BAC 2019. 67,2% dintre candidatii care au sustinut bacalaureatul au promovat examenul, arata datele oficiale de la Ministerul Educatiei, procent comparabil cu anul trecut cand rata de promovare inainte de contestatii a fost de 67,7%. Cel mai mare procent de promovare este in judetul Cluj unde 80,71% dintre absolventi au trecut examenul. Procente mari de promovare au fost si la Sibiu 74,54% si la Bucuresti -72,84%. HotNews va publica procentele de promovare imediat de acestea sunt disponibile.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in RESITA

Notele la BACALAUREAT din RESITA. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in MORENI

Notele la BACALAUREAT din MORENI. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in MOTRU

Notele la BACALAUREAT din MOTRU. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in TECUCI

Notele la BACALAUREAT din TECUCI. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in DEVA

Notele la BACALAUREAT din DEVA. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in URZICENI

Notele la BACALAUREAT din URZICENI. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )