Libnet.ro
UNICEF

14:30

REZULTATE CONTESTATII BAC 2019. Notele finale la Bacalaureat in Bucuresti

Antena3 Antena3,
REZULTATE CONTESTATII BAC 2019. Notele finale la Bacalaureat in Bucuresti

REZULTATE CONTESTATII BAC 2019 Un numar de 5. 275 de contestatii au fost depuse dupa afisarea notelor la prima sesiune a examenului de Bacalaureat in Capitala, potrivit unui centralizator al Inspectoratului. continuă pe Antena3

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Notele la BACALAUREAT in JUDETUL NEAMT. Procent mare

Notele la BACALAUREAT in JUDETUL NEAMT. Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat din judetul Neamt este, inainte de contestatii, de 68,27%, potrivit datelor furnizate,.

REZULTATE BAC 2019, Notele FINALE la Bacalaureat

Aproape 790 de contestatii au fost depuse, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, in urma afisarii rezultatelor la examenul de Bacalaureat, cele mai multe la Limba romana si la Matematica, potrivit datelor.

REZULTATE BAC 2019. Notele la BACALAUREAT, inainte de contestatii, afisate pe EDU.RO

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate vor fi.

REZULTATE BAC 2019. Notele pe judete la BACALAUREAT, inainte de contestatii, afisate pe EDU.RO

BAC 2019 NOTE -edu. ro. Rezultatele obtinute de elevila examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in LICEELE dinROMANIAsunt publicate pebacalaureat. edu. ro. Rata.

REZULTATE BAC 2019. Notele la Bacalaureat, inainte de contestatii, pe EDU.RO

Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in centrele de examen,pe site-ul bacalaureat. edu. ro si pe www. antena3. ro, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

EDU.RO REZULTATE BAC 2019. Notele obtinute de elevi in fiecare judet, inainte de contestatii

Notele obtinute de elevi. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, potrivit calendarului.

Rezultatele BAC 2019. Notele la bacalaureat 2019, publicate luni

Rezultate BAC 2019. Absolventii de liceu afla luni, 8 iulie, notele si rezultatele la bacalaureat 2019. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei afisarea rezultatelor la BAC 2019 are loc luni pana la ora 12:00, elevii nemultumiti de rezultatele obtinute putand depune contestatii tot luni, intre orele 12:00 16:00. HotNews. ro va transmite cele mai relevante informatii despre rezultatele de la bacalaureat 2019 imediat ce acestea vor fi disponibile pe site-ul bacalaureat. edu. ro.

REZULTATE BAC 2019. Notele de la BACALAUREAT, inainte de contestatii, afisate pe EDU.RO

Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat joi cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). nbs.

NOTE BAC 2019. Rezultatele la Bacalaureat EDU.RO, inainte de contestatii

Update: Primele rezultate au fost publicate. VEZI AICI toate notele. Notele obtinute de elevi. Rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni in.

EDU.RO - REZULTATE BAC 2019. Probleme la BACALAUREAT in JUDETUL SATU MARE. O singura nota de 10

Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in JUDETUL SATU MARE Peste 65% dintre candidatii din judetul Satu Mare au promovat sesiunea din aceasta vara a examenului de Bacalaureat, inform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )