Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rezultate din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Hotnews Hotnews,
 Rezultate din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti si-a aflat miercuri seara si ultimele doua posibile adversare din urna a doua valorica pentru play-offul Ligii Campionilor. Astfel, Austria Viena si Legia Varsovia au obtinut calificarea in urma unor rezultate de egalitate. Tragerea la sorti pentru play-off are loc vineri. continuă pe Hotnews

Rezultate din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Apasati aici pentru a vedea rezultatele inregistrate marti si miercuri in turul 3 preliminar al Champions League.

Rezultatele inregistrate marti in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Programul meciurilor de miercuri

In aceeasi seara in care Steaua a obtinut biletele pentru play-off-ul Ligii Campionilor, alte cinci formatii din Europa si-au castigat dreptul de a se afla in urne la tragerea la sorti a fazei urmatoare. Cel mai spectaculos meci al serii s-a inregistrat la Tel Aviv, unde Maccabi a intalnit pe Basel.

Celtic Glasgow s-a calificat cu emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua, cap de serie la tragerea la sorti

Aflata la adapostul unui subred 1-0 obtinut in partida tur, campioana Scotiei, Celtic Glasgow, s-a calificat cu mari emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Alb-verzii au remizat, scor 0-0, in deplasare la.

UPDATE Steaua - Lista posibililor adversari din play-off-ul Champions League. Toate rezultatele din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

UPDATE Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Champions League 3-1 la general), iar acum asteapta numele adversarului din play-off-ul competitiei. Miercuri seara, Austria Viena si Legia Varsovia au obtinut calificarea in play-off in urma a doua rezultate nule. Tragerea la sorti din play-off-ul Champions League va avea loc vineri, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua - Dinamo Tbilisi, lupta pentru un loc in play-off (20.45).

Steaua Bucuresti intalneste in aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, in cea de a doua mansa a turul trei din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a invins in deplasare cu 2-0. Echipe probabile Steaua - Dinamo Tbilisi ora 20. 45, Digi Sport 1) Steaua 4-2-3-1): Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Pirvulescu - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, G. Iancu, C. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf Dinamo Tbilisi 4-4-2): Loria - .

Steaua - Dinamo Tbilisi (LIVE 20:45, avancronica)

Steaua a castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, cinci pana acum, si se pregateste pentru al saselea cu Dinamo Tbilisi. Partida contand pentru mansa a doua din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor are loc marti, de la ora 20:45, pe National Arena. Meciul este live text pe onlinesport. ro.

Steaua - Dinamo Tbiisi (LIVE 20:45, avancronica)

Steaua a castigat toate meciurile oficiale din acest sezon, cinci pana acum, si se pregateste pentru al saselea cu Dinamo Tbilisi. Partida contand pentru mansa a doua din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor are loc marti, de la ora 20:45, pe National Arena. Meciul este live text pe onlinesport. ro.

Steaua intra in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1, mansa retur a confruntarii cu Dinamo Tbilisi, calificandu-se in playoff-ul Ligii Campionilor, multumita victoriei obtinute in urma cu o saptamana in Georgia. Iasmin Latovlevici a deschis scorul in minutul 6, gruzinii egaland in debutul partii secunde, in urma unei erori de marcaj a lui Florin Gardos, introdus la pauza de Reghecampf. Tragerea la sorti pentru playoff are loc vineri de la ora 13:00, live text pe onlinesport. ro. Indiferent de rezultatul din playoff, Steaua are asigurata primavara europeana in grupele Ligii Europa.

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a remizat cu Dinamo Tbilisi in returul de pe National Arena, scor 1-1. Ros-albastrii s-au calificat gratie victoriei din partida tur, scor.

Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1 (3-1). Vezi sansele Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor.

Steaua Bucuresti s-a calificat marti seara in play-offul Ligii Campionilor, dupa ce a trecut de campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, scor 1-1 2-0 tur). Pe Arena Nationala au fost peste 44. 000 suporteri. Golul Stelei fost marcat de Latovlevici, care in minutul sase a reusit sa finalizeze cu multa eleganta a faza de atac construita de Bourceanu. Geogienii au egalat in minutul 48 prin Ustaritz, imediat dupa ce echipele s-au intors de la vestiare. Meciul a fost unul echilibrat, cu multe faze, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )