Libnet.ro
UNICEF

06:15

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Barna sau Dancila in turul 2?

Antena3 Antena3,
REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Barna sau Dancila in turul 2?

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019Cu cateva minute inaintea inchiderii urnelor tensiunea e uriasa in batalia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Barna: Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si am dovedit in aceasta campanie ca oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul in urma numararii voturilor, mentionand ca in diaspora inca se voteaza. Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si ceea ce am dovedit noi in aceasta campanie este ca da, oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica, a spus el.

Alegeri prezidentiale 2019 - Barna: Am votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum VIDEO

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizand ca acest vot este unul pentrru viitor.

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale. Date Curs si Avangarde: Iohannis 39%, Dancila 22,5%, Barna 16,4%

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale 2019. Urnele de vot s-au inchis si au aparut primele rezultate Curs si Avangarde. Astazi, 10 noiembrie, romanii si-au ales pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2: IRES a publicat si rezultatele exit-poll la ora 21:00, adica la inchiderea urnelor in Romania. Diferenta dintre .

Rezultate EXIT Poll alegeri prezidentiale 2019. Cum arata lupta dintre Barna si Dancila la inchiderea urnelor. Sanse minime pentru candidatul USR

Presedintele Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Barna si Viorica Dancila, separati de 5-6 procente, se lupta pentru finala prezidentiala, arata EXIT Poll-urile realizate de IRES si de CURS-Avangarde la inchiderea urnelor. Diaspora nu a fost luata in calcul, insa candidatul USR are sanse minime sa intoarca rezultatul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, umilinta totala la Sibiu. L-a invins chiar si Viorica Dancila

Lovitura uriasa primita de Dan Barna chiar de acasa, din Sibiu. Liderul USR a fost invins usturator de Klaus Iohannis, dar chiar si de Viorica Dancila.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de Sociopol. Rezultate de doi bani speranta pentru Dan Barna

Sondajul realizat de Sociopol e singurul care ii da mai multe sperante lui Dan Barna. Daca in cercetarile CURS-Avangarde si IRES il dau pe Barna la 6% in urma Vioricai.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3, datele de la ora 22.30. Iohannis si Dancila merg in turul 2, Barna mai spera

Apar noi date ale exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat pentru Antena 3. Potrivit acestora, ierarhia se mentine: Klaus Iohannis - 39%, Viorica Dancila - 22. Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )