Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rezultate finale ale votului pentru prezidentiale la New York: Iohannis - 371 de voturi, Macovei - 186, Ponta - 65

Hotnews Hotnews,
 Rezultate finale ale votului pentru prezidentiale la New York: Iohannis - 371 de voturi, Macovei - 186, Ponta - 65

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale la care si-au exprimat votul romanii de la New York arata ca 371 dintre acestia l-au votat pe candidatul ACL Klaus Iohannis, 186 au votat pentru Monica Macovei, iar 65 de persoane si-au exprimat votul pentru Victor Ponta. continuă pe Hotnews

New York Times relateaza despre acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala din Romania

Ziarul New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un articol in care se vorbeste si despre Robert Turcescu, Elena Udrea si Teodor Melescanu, scrie Mediafax.

Peste 250 de romani au votat la alegerile prezidentiale in New York

Aproximativ 190 de persoane au votat la New York pentru alegerile prezidentiale din Romania, in timp ce alte 60-70 isi asteptau randul in jurul orei 19:50, informeaza Mediafax. Procesul de votare este in.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Iohannis castiga detasat la New York

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi din partea romanilor stabiliti la New York, contabilizand mai mult 50% din voturile acestora, cu 41% peste Victor Ponta.

Klaus Iohannis, votat de 371 de romani la New York. Ponta - doar 65 de voturi

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi ale romanilor care au votat la New York. Primarul Sibiului a fost votat de 371 de romani cu drept de vot, in timp ce Victor Ponta a.

Alegerile prezidentiale de anul acesta au trecut granitele: New York Times a scris despre mai multi candidati electorali

Acuzatiile facute de Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta, in timpul campaniei prezidentiale, au fost relatate in ziarul New York Times. In articol se mai vorbeste si despre Robert Turcescu, Teodor Melescanu si Elena Udrea.

New York Times, despre acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala din Romania

Ziarul New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un.

New York Times: Acuzatiile de spionaj din campania prezidentiala evoca trecutul autoritar al Romaniei

New York Times relateaza despre acuzatiile formulate in timpul campaniei pentru prezidentiale de catre Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta privind statutul acestuia de fost ofiter al SIE, intr-un articol in care se vorbeste si despre Robert Turcescu, Elena Udrea si Teodor Melescanu. Autorul, Andrew Higgins, deschide articolul citandu-l pe premierul Victor Ponta care relata cum si-a dezamagit copilul de 10 ani cand i-a povestit ca, in ciuda acuzatiilor furibunde din timpul campaniei, el nu este un James Bond roman.

190 de romani au votat la New York pana la ora 19.00

190 de romani au votat, pana la ora 12. 00 ora Romaniei), la New York, alte 60-70 asteptandu-si randul, procesul fiind in desfasurare, informeaza Mediafax.

New York Times, despre acuzatiile de spionaj facute in campania electorala: Au adaugat un strop de stralucire la imaginea banala a domnului Ponta

Jurnalistul Andrew Higgins, de la ziarul american New York Times, scrie despre acuzatiile de spionaj formulate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, la adresa premierului Victor Ponta, care este si unul dintre principalii candidati la Alegerile prezidentiale 2014.

New York Times, despre acuzatiile de spionaj facute in campania electorala: Au adaugat un strop de stralucire imaginii banale a domnului Ponta

Jurnalistul Andrew Higgins, de la ziarul american New York Times, scrie despre acuzatiile de spionaj formulate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, la adresa premierului Victor Ponta, care este si unul dintre principalii candidati la Alegerile prezidentiale 2014.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )