Libnet.ro
UNICEF

19:30

REZULTATE FINALE BAC. Situatie halucinanta la un liceu, dupa contestatii

Antena3 Antena3,
REZULTATE FINALE BAC. Situatie halucinanta la un liceu, dupa contestatii

Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 in anii trecuti la bacalaureat are acum 100% - cu un singur candidat. Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori . continuă pe Antena3

REZULTATE FINALE BAC 2019. Notele de la BACALAUREAT, dupa contestatii, au fost afisate pe EDU.RO

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a incheiat cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii - E)d). Primele rezultate au fost publicate LUNI. VEZI AICI toate.

Rezultate finale BAC 2019, dupa contestatii, pe edu.ro. Notele la bacalaureat, judet cu judet. HARTA

Rezultate finale BAC 2019. Ministerul Educatiei a publicat, vineri, rezultatele finale la bacalaureat 2019, dupa contestatii. in total, dupa afisarea notelor la BAC 2019 au fost depuse la nivel national 48. 000 de contestatii, pentru toate cele trei probe scrise de la bacalaureat, arata statistica primita de la inspectoratele scolare. HotNews. ro va prezinta rezultatele finale de la bacalaureat 2019, publicate pe bacalaureat. edu. ro. BAC 2019: Rata finala de promovare, dupa contestatii - 69,1% 75,5% dintre candidatii din promotia curenta au trecut examenul.

Edu.ro - REZULTATE FINALE BAC 2019. Decizie-surpriza luata de Ministerul Educatiei in urma cu putin timp

Decizie surpriza luata vineri de Ministerul Educatiei in privinta rezultatelor la Bacalaureat. Dupa o saptamana intreaga de emotii din perioada examenelor si dupa alte.

EDU.RO - REZULTATE FINALE BAC 2019. Avem notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in BUCURESTI dupa contestatii

Notele FINALE la BACALAUREAT din BUCURESTI. Ministerul Educatiei a afisatvineri rezultatele finale obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019,.

EDU.RO - REZULTATE FINALE BAC 2019. Notele obtinute de elevi la BACALAUREAT in BUCURESTI dupa contestatii

Notele FINALE la BACALAUREAT din BUCURESTI. Ministerul Educatiei va afisarezultatele obtinute de elevi la examenul deBACALAUREATdin 2019, sustinute in.

Rezultate finale Bac 2019. Cum a reusit un liceu care avea rata de promovare 0 sa ajunga la 100%, desi un singur candidat a luat examenul

Liceul Tehnic Draganesti-Olt, unde in anii anteriori rata de promovare la bacalaureat a fost zero, a avut anul acesta promovare 100%, dupa ce singurul candidat care s-a prezentat la examen a reusit sa obtina.

REZULTATE FINALE BAC 2019. Notele finale luate de elevi in Bihor

Procentajul de promovare la bacalaureat a crescut de la 66,87 la 67,84% in urma solutionarii contestatiilor depuse, sase elevi obtinand media 10, cu trei puncte mai mult decat inainte de contestatii, a.

REZULTATE FINALE BAC 2019 edu.ro. Dezastru la examenul de Bacalaureat

Numarul absolventilor de liceu care au participat la Bacalaureat in aceasta sesiune a fost cel mai mic din ultimii 30 de ani, releva datele statistice din judetul Arad, fiind aproape la jumatate, dupa ce in.

REZULTATE FINALE BAC 2019. Notele finale la Bacalaureat. Aproape un sfert dintre elevi au picat Bac-ul

Ministerul Educatiei a anuntat vineri seara ca promovabilitatea la Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, in sesiunea iunie - iulie, este de 75,5%. Potrivit unui comunicat al MEN, transmis.

Rezultate finale Bac 2019 Salaj. Cati elevi au promovat dupa solutionarea contestatiilor

Ministerul Educatiei Nationale a publicat, cu o zi mai devreme decat era prevazut in calendarul examenelui, rezultatele finale ale Bacalaureatului din acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )