Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rezultate Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Antena3 Antena3,
Rezultate Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Rezultate Loteria bonurilor fiscale Bonurile fiscale emise in data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paste, care a. continuă pe Antena3

Loteria Bonurilor Fiscale si Loteria Fiscala Speciala. Care sunt bonurile castigatoare duminica, 16 aprilie

La extragerea speciala a Loteriei Bonurilor Fiscale de duminica, 16 aprilie, au iesit din urne numerele 15 reprezentand ziua de emitere 15 februarie) si 603 reprezentand valoarea bonurilor castigatoare - intre 603 si 603,99 lei.

Loteria Fiscala: Bonurile din 3 martie, in valoare de 935 de lei, castigatoare la extragerea lunara. Care sunt bonurile castigatoare la loteria speciala de Paste

Bonurile in valoare de 935 lei emise pe 3 martie au iesit castigatoare la a patra extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, iar bonurile fiscale in valoare de 603 lei emise in 15.

Ministerul Finantelor a anuntat castigatorii Loteriei bonurilor fiscale de Paste

Bonurile fiscale emise in data de 15 februarie 2017, cu valoarea de 603 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de Paste, care a avut loc duminica. La.

Duminica vor avea loc doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale

Loteria Romana a anuntat ca in ziua de Paste, pe 16 aprilie, vor avea loc doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunara obisnuita si cea speciala de Paste, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie,.

De Paste vor fi organizate doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale

De Paste va fi organizata extragerea cu prilejul sarbatorilor pascale la care participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie si 31 martie 2017 si, totodata, este programata extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie 2017, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

MFP organizeaza, de Pasti, doua extrageri in cadrul Loteriei bonurilor fiscale

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza, de Pasti, doua extrageri in cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Ambele extrageri, una exceptionala, la care participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie 31 martie 2017, si cea.

Doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, de Paste

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Prima extragere a Loteriei bonurilor fisc.

FOTO: in Joia Mare, papa Francisc a spalat picioarele a 12 detinuti de la un penitenciar italian in care sunt inchisi fosti mafioti

Papa Francisc a spalat joi dupa-amiaza picioarele unor detinuti si a celebrat mesa la penitenciarul Paliano, o fortareata in care sunt incarcerati in principal fosti mafioti.

Care sunt cele mai comune traditii de Paste care au fost uitate

Daca va petreceti Pastele la Bratislava sau in imprejurimi, mai mult ca sigur veti da peste oameni care se pregatesc pentru traditionala lovire cu nuiaua de salcie a femeilor tinere din a doua zi de Pa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )