Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rezultate Loto 649, de duminica, 6 decembrie. De Mos Nicolae, Loteria a organizat trageri suplimentare. Care sunt numerele castigatoare

Adevărul Adevărul,
Rezultate Loto 649, de duminica, 6 decembrie. De Mos Nicolae, Loteria a organizat trageri suplimentare. Care sunt numerele castigatoare

Loteria Romana a organizat duminica, 6 decembrie, Tragerile speciale loto de Mos Nicolae. Pentru fiecare din jocurile Loto 649, Joker si Loto 540 au avut loc doua trageri: o tragere principala si o tragere suplimentara. Pentru tragerea suplimentara, Loteria Romana pune la bataie fondul de castiguri al categoriei I, dupa cum urmeaza: Loto 649 - 200. 000 de lei, Joker - 100. 000 de lei si Loto 540 - 50. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 6 decembrie

Duminica, 6 decembrie a. c. , Loteria Romana a organizat tragerile speciale loto de Mos Nicolae. Pentru fiecare din jocurile Loto 6 din 49, Joker si Loto 5 din 40 vor avea loc doua trageri: o tragere.

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 3 decembrie

Joi, 3 decembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. ro publica ultimele detalii legate de rezultatele tragerii de azi a Loteriei Romane. Rezultate.

Traditii si obiceiuri de Mos Nicolae. Ce trebuie sa faci, de fapt, in seara de 5 decembrie

Toti copiii asteapta in fiecare an cu nerabdare seara de 5 decembrie. Ei isi curata si isi lustruiesc incaltamintea, in asteptarea lui Mos Nicolae. Traditia darurilor primite cu aceasta ocazie are originii vechi, de pe vremea unui personaj legendar, care a existat cu adevarat. Traditii si obiceiuri in seara de 5 decembrie Potrivit traditiilor romanesti, .

Povestea lui mos Nicolae, cel mai darnic sfant. Ce le lasa copiilor in ghetute

Mos Nicolae este asteptat cu nerabdare de copii in fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 decembrie. Copiii isi lustruiesc ghetutele sau cizmulitele stiind ca Mosul, undul dintre cei mai iubiti sfinti ai crestinatatii, le va lasa daruri.

Mos Nicolae: Se deschide o luna de sarbatori de iarna

Duminica, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, cunoscut popular si sub numele de Mos Nicolae. Acum se deschide o luna de sarbatori de iarna care dureaza pana la 7 ianuarie, cand este celebrat Sfantul Ioan Botezatorul.

Ati fost cuminti? Asteptam imaginile voastre cu cadourile primite de la Mos Nicolae

Mos Nicolae este considerat protectorul copiilor. in fiecare an, el vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti si nuieluse pentru cei mai nazdravani. Antena3 isi doreste sa vada bucuria de pe fetele copiilor, atunci cand isi primesc cadourile de la Mos.

Mos Nicolae, bucurie in pandemie! Copiii din Romania au gasit si anul acesta cadouri in ghetute

Mos Nicolae nu s- speriat de pandemia COVID-19. Chiar daca unii copii s-au indoit ca va veni si anul acesta, cu totii si-au pregatit din timp si cu grija ghetutele, iar Mosul nu i-a dezamagit. A venit cu multe cadouri, insa si cu nuiele pentru cei neastamparati.

Fiul lui Dorin Chiotea se reface dupa accident. Imagine emotionanta cu micutul: A venit Mos Nicolae!

Pe 17 noiembrie, jurnalistul Dorin Chiotea isi striga neputinta si disperarea intr-un mesaj pe Facebook, in care anunta ca fiul sau cel mic a fost ranit in urma unui accident. Au urmat griji si rugaciuni in timpul interventiilor chirurgicale, in timpul spitalizarii micutului, insa azi vin si vestile bune. De Mos Nicolae, Victor ofera primul zambet dupa nefericitul eveniment prin care a trecut, scrie Click!.

Ce semnificatie are nuiaua lui Mos Nicolae

Se apropie venirea lui Mos Nicolae, despre care toata lumea stie ca este darnic si bland. Legenda spune ca el avea intotdeauna grija de copiii amarati, ca avea grija sa le fie cald si sa aiba ceva de.

Mos Nicolae: Cum a aparut traditia cadourilor lasate in ghetute si cine a fost Sfantul Nicolae

Pe 6 decembrie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Ierarh Nicolae, patronul marinarilor si al copiilor, salvatorul celor din temnita si primejdii, ajutatorul saracilor si al celor nedreptatiti, protector al fecioarelor si al calugarilor. Conform traditiei populare, in noptile sfintite de sarbatori, cand cerurile se deschid si pentru noi, muritorii de rand, se spune ca pret de o secunda Sfantul Nicolae poate fi vazut stand in dreapta Domnului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )