Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezultate Loto 649 de duminica, 6 octombrie. Care sunt numerele castigatoare

Adevărul Adevărul,
Rezultate Loto 649 de duminica, 6 octombrie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica au avut loc noi trageri la Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Reportul la categoria I a jocului Joker in cadrul tragerilor loto ajunge la 17 milioane de lei aproximativ 3,6 milioane de euro), in timp ce la categoria I a jocului Loto 649 este in joc o suma de peste 9,2 milioane de lei peste 1,93 milioane euro), informeaza Loteria Romana. continuă pe Adevărul

LOTO 649. Rezultatele extragerii de DUMINICA, 6 octombrie 2019

DUMINICA, 6 octombrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Iata care sunt REZULTATELE LOTO de DUMINICA, 6.

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 3 octombrie 2019 LIVE

Loteria Romana pune din nou la incercare curajul romanilor! Azi, 3 octombrie, cei care se cred norocosi au ocazia sa castige premii imense. Poti vedea aici numerele norocoase din extragerea de azi al celei mai mari Agentii de Jocuri de Noroc! Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 3 octombrie 2019 Loto 649: Loto .

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 7-13 octombrie. Racii sunt pregatiti pentru vremuri fericite, Capricornii iau decizii clare

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 7-13 octombrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

Care sunt ipotezele pe care merg politistii in accidentul din Ialomita. Ce cauze ar fi stat la baza producerii tragediei

Carnagiul din Ialomnita inca are multe semne de intrebare. in cursul zilei de ieri, 5 octombrie, zece oameni au murit intr-un accident rutier violent dintre un TIR si un microbuz. Iata primele ipoteze ale politistilor despre cauzele care ar fi adus la producerea tragediei! Ipotezele care ar fi cauzat carnagiul de la Ialomnita Sambata dimineata, .

LOTO 649. Rezultatele extragerii de JOI, 3 octombrie 2019

Rezultatele extragerii de JOI, 3 octombrie 2019 CUTREMUR MONDEN! IULIA VANTUR, iN STARE GRAVA! SALMAN KHAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) JOKER: 37 24 8 40 20 + 12 LOTO 5 DIN 40: 9 7.

HOROSCOP rune pentru 6 octombrie. Racii sunt veseli, Sagetatorii pot construi o relatie adevarata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentr DUMINICA 6 octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata URUZ cu fata in jos). Runa sugereaza ca ai putea simti.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE. Gemenii sunt ajutati de cineva drag, Capricornii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 4 OCTOMBRIE 2019; Marte, planeta responsabila cu energia razboiului, actiunii impulsive, a confruntarilor, intra de azi in Balanta, zodia relatiilor si a fru.

HOROSCOP 4 octombrie. Leii sunt remarcati prin calitatile lor. Berbecii sunt mandri de ce au realizat

Horoscop Berbec. Este un moment bun sa duci la sfarsit un proiect care a consumat mari resurse de energie si timp, dar esti multumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Esti in acel punct in care poti.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE. Gemenii sunt plini de idei, Balantele au o zi importanta

Iata horoscopul zilei de azi JOI 3 OCTOMBRIE 2019; astazi este ziua cea mare a acestei saptamani in care Pluto cel indepartat dar puternic iese din stationarea retrograda a acestui an in.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE. Fecioarele sunt stresate, Gemenii au reactii vulcanice

Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. incearca sa-ti pastrezi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )