Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rezultate Loto 649 de joi, 4 iulie. Care sunt numerele castigatoare

Adevărul Adevărul,
Rezultate Loto 649 de joi, 4 iulie. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 4 iulie, au loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Afli numerele castigatoare!. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a RomanieiBNR) va stabili si comunica noul curs al valutelor lumii luni, 1 iulie, de la ora 13:00. Urmareste cotatiile monedelor AICI, indata ce vor fi publice pe site-ul oficial. Pana la afisarea cursului de astazi, cotatiile raman la aceleasi valori de data precedenta, 28 iunie. Curs valutar BNR, luni, 1 iulie Banca .

Rezultate Loto 6 din 49. Numere extrase joi, 4 iulie 2019 LIVE. Loteria Romana i-a surprins pe jucatori

Joi, 4 iulie, au loc noi extrageri la Loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Urmareste LIVE tragerile Loto ce se vor desfasura in emisiunea Romanii au noroc de la Realitatea TV, incepand cu ora 18:00. De asemenea, tot de la aceasta ora poti descoperi mai jos numerele extrase.

HOROSCOP 2 IULIE. Gemenii sunt foarte ocupati, Fecioarele se cramponeaza de lucruri marunte

Berbec:Pune suflet in ceea ce ai inceput, trage tare, implica-te cu adevarat si nu te lasa pana nu duci la indeplinire acest proiect. Nu te gandi neaparat la ceea ce vei obtine la.

CCR ar putea raspunde joi la sesizarile facute impotriva noilor coduri penale. Care sunt prevederile din legile adoptate de Parlament

Judecatorii Curtii Constitutionale ar putea da joi, dupa mai multe amanari, o decizie in privinta sesizarilor depuse de opozitie si de seful statului asupra modificarii Codului penal si a Codului de procedura penala.

Numarul romanilor care calatoresc in Dubai, in crestere. Care sunt principalele atractii

Numarul turistilor romani care au calatorit in Dubai a crescut, in primul trimestru din 2019, cu 24%, comparativ cu perioada similara din anul anterior, ajungand la 29. 670, potrivit datelor Departamentului de Turism si Marketingul Comertului din Dubai.

Orase imbatranite vs. orase tinere. Care sunt beneficiile si provocarile

Multe orase din Romania au, in prezent, o populatie imbatranita. Anul trecut, in mediul urban, una din sase persoane avea peste 65 de ani. Braila este orasul care are cea mai imbatranita populatie, cu o varsta medie de 44,1 ani. Pe locul doi se afla.

Viorica Dancila: O sa am o discutie cu actorii, sa vedem care sunt nemultumirile. La intalnire va fi si ministrul Culturii (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca se va intalni cu actorii care au iesit in strada, fiind nemultumiti de taierile de la bugetul pentru cultura. Vreau sa am o discutie cu dumnealor. Maine voi fixa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )