Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rezultate OFICIALE: Andrzej Duda este noul presedinte al Poloniei

Antena3 Antena3,
Rezultate OFICIALE: Andrzej Duda este noul presedinte al Poloniei

Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale care au avut loc duminica in Polonia cu 51,55% din voturi, a anuntat luni Comisia Electorala, citata de televiziunea poloneza in pagina. continuă pe Antena3

Exit-poll: Conservatorul populist Andrzej Duda, candidatul unui partid eurosceptic, este noul presedinte al Poloniei

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), formatiunea politica eurosceptica, condusa de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia turul al doilea), cu 53% din voturi, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate de rezultatele oficiale, Andrzej Duda, in varsta de 43 de ani, va deveni noul presedinte al Poloniei. El castigase in mod surprinzator si primul tur de scrutin, cu 34,7% din voturi.

VIDEO. Noul presedintele al Poloniei, Andrzej Duda, a impartit cafea trecatorilor din Varsovia

Presedintele ales al Poloniei, Andrzej Duda, a distribuit cafea intr-o statie de metrou, din Varsovia, si-a facut selfie-uri si a dat autografe trecatorilor, informeaza Mediafax.

VIDEO. Noul presedintele al Poloniei, Andrzej Duda, a impartit cafea trecatorilor Varsovia

Presedintele ales Andrzej Duda si echipa lui au distribuit cafea intr-o statie de metrou, la Varsovia, si-a facut selfie-uri si a dat autografe trecatorilor.

Rezultate finale: Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale din Polonia cu 51,55% dintre sufragii

Conservatorul Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale de duminica din Polonia cu 51,55% din voturi, potrivit rezultatelor finale anuntate de Comisia Electorala poloneza, informeaza AFP. Duda l-a invins.

Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare pentru noul presedinte polonez

In urma scrutinului desfasurat duminica in Polonia si care l-a desemnat castigator pe Andrzej Duda, presedintele rus Vladimir Putin a tinut sa ii transmita felicitari omologului sau. Putin si-a exprimat.

Alegeri Polonia: Bronislaw Komorowski isi recunoaste infrangerea la alegerile prezidentiale in fata lui Andrzej Duda

Presedintele polonez, Bronislaw Komorowski, si-a recunoscut infrangerea in fata adversarului sau Andrzej Duda la alegerile prezidentiale de duminica, dupa prezentarea exit-pollurilor, informeaza Mediafax.

Exit Poll: Andrzej Duda, 53% la alegerile prezidentiale din Polonia

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la.

Alegeri prezidentiale in Polonia. Andrzej Duda a obtinut 53%, potrivit exit-poll-urilor. Komorowski si-a felicitat contracandidatul pentru victorie

Andrzej Duda, candidatul partidului Dreptate si Justitie PiS), condus de Jaroslaw Kaczynski, a reusit clasarea pe primul loc in scrutinul prezidential din Polonia, cu 53%, potrivit exit-poll-urilor, informeaza BBC News.

Alegeri prezidentiale in Polonia - turul II, marcate de suspans: Presedintele in exercitiu Bronislaw Komorowski v. conservatorul populist Andrzej Duda, candidatul unui partid eurosceptic

Polonezii au inceput sa voteze duminica dimineata in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, marcate de o foarte mare incertitudine, avand de optat intre presedintele in exercitiu Bronislaw Komorowski, de centru-dreapta, si contracandidatul sau conservator populist Andrzej Duda, relateaza AFP.

Ion Dragne este noul decan al Baroului Bucuresti

Ion Dragne a fost ales decanul Baroului Bucuresti, la alegerile de duminica, el ocupand functia de prodecan al organizatiei, din 2007, potrivit unor surse din randul avocatilor citate de Mediafax. Ion Dragne este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )