Libnet.ro
UNICEF

21:15

REZULTATE REPARTIZARE LICEU 2019 EDU.RO. Rezultatele din judetul Satu Mare

Antena3 Antena3,
REZULTATE REPARTIZARE LICEU 2019 EDU.RO. Rezultatele din judetul Satu Mare

Peste 140 de elevi din judetul Satu Mare au ramas nerepartizati in invatamantul liceal dupa prima etapa de admitere computerizata, potrivit unui comunicat transmis vineri de catre Inspectoratul Scolar. continuă pe Antena3

Rezultate repartizare liceu 2019. Rezultatele la admitere vor fi publicate vineri

Rezultate repartizare liceu 2019. Ministerul Educatiei afiseaza vineri, 12 iulie, rezultatele de la admiterea la liceu pentru fiecare judet in parte, pe admitere. edu. ro. Absolventii de clasa a VIII-a vor afla astfel la ce licee isi vor continua studiile, pe baza rezultatelor obtinute in anii de studii si media de la Evaluare Nationala.

Rezultate repartizare liceu 2019. Lista primelor 50 de specializari Cea mai mare ultima medie de admitere: 9.91 la Stiinte ale Naturii la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee pe admitere. edu. ro. Potrivit statisticilor, cele mai mari medii de admitere sunt la colegiile din Craiova, Bucuresti, Cluj, Iasi. Aici, mediile de admitere sunt de peste 9.

REZULTATE REPARTIZARE LICEE 2019 EDU.RO. Rezultatele ADMITERII la licee in 2019

Admiterea in licee a debutat anul acesta cu probleme, elevii si parintii fiind chemati la scoala sa-si exprime optiunile in fisele de inscriere in clasa a IX-a, inainte.

REPARTIZARE LICEU 2019. EDU.RO a publicat rezultatele la ADMITERE

Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat va avea loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. 73,2% dintre candidatii prezenti la Evaluarea.

REPARTIZARE LICEU 2019. EDU.RO publica rezultatele repartizarii computerizate

Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat va avea loc vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. 73,2% dintre candidatii prezenti la Evaluarea.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul NEAMT

NEAMT REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul OLT

OLT REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul PRAHOVA

PRAHOVA REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul SATU MARE

SATU MARE REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul SUCEAVA

SUCEAVA REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1,238 seconds )