Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rezultate Roland Garros 2015: Noua capi de serie au fost eliminati in turul doi

România Liberă România Liberă,
Rezultate Roland Garros 2015: Noua capi de serie au fost eliminati in turul doi

Noua capi de serie, patru de pe tabloul feminin si cinci de pe cel masculin, au fost eliminati, joi, in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe România Liberă

Live Text Roland Garros 2015. Simona Halep - Lucici-Baroni: ora 15.30. Meciul revansei pentru romanca

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste, miercuri, pe Mirjana Lucici-Baroni 70 WTA), in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris.

Roland Garros 2015. Sase jucatori romani joaca azi pe zgura de la Paris

Roland Garros 2015. Astazivor evolua nu mai putin de 6 romani pe terenurile de la Roland Garros, in probele de simplu, dublu si dublu mixt.

Roland Garros 2015: Tecau si Mergea, capi de serie. Pe ce loc au urcat

Horia Tecau este cap de serie numarul 5 in cadrul turneului de dublu de la Roland Garros, acolo unde va evolua in primul tur alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer. Romanul a inregistrat o noua ascensiune in clasamentul ATP.

Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, in optimi pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros. Capi de serie numarul 5, cei doi ar putea juca impotriva lui Florin Mergea.

Roland Garros 2015: Patru favoriti de pe tabloul masculin, eliminati in turul al doilea

Turneul Roland Garros a avut parte de eliminari surpriza nu doar la feminin, ci si la masculin. Patru capi de serie au parasit grand slam-ul parizian dupa turul al doilea.

Premiera Roland Garros 2015: Irina Begu, calificare fulgeratoare in turul al treilea. Adversara de temut!

Irina Begu, cap de serie numarul 30, s-a calificat in turul al treilea al turneului Roland Garros, dupa ce a eliminat-o cu scorul de 6-2, 6-0, pe croata Ana Konjuh, 94 WTA.

Roland Garros 2015: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros 2015: Irina Begu, in turul doi, dupa un meci dificil cu Mattek-Sands. Urmeaza o adversara de 17 ani

Irina Begu, cap de serie 30, s-a calificat in turul al doilea al grand slam-ului de la Paris, Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-6 8/6). Begu a avut parte de un meci incredibil de dificil .

Roland Garros 2015: Dulgheru si-a aflat adversara din turul al doilea. Cosmarul Simonei Halep!

Alexandra Dulgheru, 51 WTA, va juca in turul al doilea, la Roland Garros, impotriva frantuzoaicei Alize Cornet, cap de serie numarul 29, pe care a mai intalnit-o pana acum de 2 ori in cariera.

S-a scris istorie la Roland Garros 2015: tiebreak incheiat la scorul de 19-17, la feminin

Cel mai lung tiebreak din istoria Roland Garros a fost jucat, marti, in primul tur de la feminin, cand s-au duelat jucatoarele Denisa Allertova Cehia), locul 88 WTA si Johanna Konta Marea Britanie), locul 143 WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )