Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rezultatele alegerilor din Israel arata ca Netanyahu are cele mai mari sanse sa obtina un nou mandat de premier

Adevărul Adevărul,
Rezultatele alegerilor din Israel arata ca Netanyahu are cele mai mari sanse sa obtina un nou mandat de premier

In Israel, dupa alegerile legislative de ieri, se profileaza un nou mandat de premier pentru Benjamin Netanyahu. potrivit primelor rezultate oficiale, partidul Likud, al premierului Benjamin Netanyahu, se afla pe primul loc, urmat de partidul Albastru-Alb al lui Beny Gantz. continuă pe Adevărul

Rezultatele alegerilor din Turcia scad increderea in privinta marilor reforme asteptate

Pierderile suferite de presedintele Erdogan la alegerile locale au afectat increderea investitorilor in ceea ce priveste adoptarea reformelor necesare pentru stabilizarea economiei Turciei, potrivit Reuters.

Alegerile din Israel. Ce arata primele exit-poll-uri

Israelienii au mers, astazi, la urne, in cadrul alegerilor parlamentare de care depinde soarta politica a actualului premier Benjamin Netanyahu. Primele exit-poll-uri arata o cursa stransa.

Prim-ministrul Netanyahu castiga alegerile din Israel

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a castigat alegerile nationale din Israel, obtinand cel de-al 5-lea mandat, scrie Reuters, citand Channel 12.

Netanyahu castiga alegerile din Israel (presa)

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu castiga alegerile nationale din Israel, obtinand cel de-al 5-lea mandat, scrie Reuters, citand Channel 12.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Lovituri de imagine si alegeri stranse in Israel: Bibi Netanyahu versus Benny Gantz

Marti, cei circa 6 milioane de electori ai Israelului vor vota in alegeri generale anticipate pentru cele 120 de locuri in Knesset, in alegeri cu relevanta majora pentru Israel dar in primul rand pentru premierul Benjamin Netanyahu.

Mesajul postat de Durex inaintea alegerilor parlamentare din Israel. Ce sunt sfatuiti cetatenii cu care politicienii vor face sex timp de patru ani

Celebrul producator de prezervative Durex s-a implicat in alegerile parlamentare care au loc marti, 9 aprilie, in Israel printr-un mesaj amuzant care vizeaza importanta exprimarii dreptului de vot.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

Business report: Lipsa de locuinte: pot fi exproprierile o solutie?; Banii trimisi acasa, din tarile mai bogate spre cele de origine, au atins un nivel record; Mari companii arabe, dispuse sa investeasca o jumatate de miliard de dolari in agricultura

Record dupa record la deficitul comercial: crestere cu 45% dupa primele 2 luni ale anului 85% din plusul industriei auto se duce pe importurile de alimente. Orasul din Romania care ar putea interzice masinile sub Euro 4. Proiectul a intrat deja in dezbatere publica Municipalitatea ieseana a lansat in dezbatere publica mai multe propuneri prin care isi propune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )