Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rezultatele votului din diaspora, numaratoarea in timp real. Cifrele care ar putea da peste cap calculele lui Iohannis

Playtech Playtech,
Rezultatele votului din diaspora, numaratoarea in timp real. Cifrele care ar putea da peste cap calculele lui Iohannis

Romanii din strainatate s-au mobilizat exemplar pentru primul tur al prezidentialelor. Au inregistrat un record absolut. Potrivit datelor centralizate de BEC, romanii din diaspora au iesit la vot in numar extrem de mare. La ora 20:30, cu o jumatate de ora inainte de inchiderea urnelor in Romania, votasera in diaspora peste 652. 000 de romani. Rezultatele . continuă pe Playtech

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora: Cum au votat romanii din Noua Zeelanda

Au aparut primele rezultate ale votului din Diaspora. Seful campaniei prezidentiale a lui Dan Barna USR-PLUS), Catalin Drula, anunta pe Facebook ca situatia voturilor dupa inchiderea sectieidin.

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale. Numaratoarea BEC in timp real, pe judete. UPDATE minut cu minut

In timp ce se numara voturile de la primele urne inchise in Romania, se publica si rezultatele partiale ale Alegerilor Prezidentiale 2019. Biroul Electoral Central anunta, duminica, date ale numaratorii oficiale ale primului tur, dupa primirea tuturor documentelor din tara. UPDATE AEP anunta ca au fost numarate 99,85% din voturi buletinele de vot din .

LIVETEXT Alegeri prezidentiale 2019 - prima zi de vot pentru romanii din diaspora. Peste 75.000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne Topul tarilor cu numarul cel mai mare de alegatori Prezenta la vot in timp real

Romanii din strainatate voteaza incepand de vineri, ora locala 12. 00, si au la dispozitie trei zile in care pot merge la una din cele 835 de sectii de votare din strainatate. Primele sectii s-au deschis in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Coreea si China. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri, inclusiv harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora si situatia pe tari. 00: Peste 77. 000 de romani din au votat pana cu o ora inainte de inchiderea sectiilor22. 00: Peste 75. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne21. 00: Peste 70. 000 de romani s-au prezentat la urne vineri pana la aceasta ora20. 00: Peste 61. 000 de romani s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Alegeri Prezidentiale 2019. Votul din diaspora Live Update: rezultate, prezenta la vot, exit-poll

Romanii din diaspora vor putea sa voteze, in cadrul alegerilor prezidentiale, timp de 3 zile. Este o premiera pentru cei care locuiesc in strainatate si doresc sa isi exercite acest drept. Alegatorii din diaspora pot sa voteze pentru primul tur al prezidentialelor in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie 2019. Regula celor trei zile .

Prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora se pregatesc sa mearga la urne. Unde sunt cele mai multe sectii de votare

Prezidentiale 2019. Mai sunt doar cateva ore si romanii din Diaspora vor merge la urne. Pentru prima oara, romanii din strainatate sunt asteptati la vot timp de trei zile: pe 8, 9 si 10 noiembrie. Pentru.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Vezi prezenta la vot in timp real!

Dupa nici jumatate de ora de la deschiderea urnelor votasera peste 125. 000 de alegatori din Romania. VEZI PREZENTA LA VOT iN TIMP REAL in tara, sunt organizate.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

S-a lansat RezultateVot.ro, platforma care pune gratuit la dispozitie datele publice despre alegerile din Romania in timp real

Prezenta la vot, Incidente raportate de catre Observatori si top real time al candidatilor sunt disponibile in mod gratuit pe RezultateVot. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )