Libnet.ro
UNICEF

19:00

RFI Romania in direct de la Ateneul Roman.

România Liberă România Liberă,
RFI Romania in direct de la Ateneul Roman.

Ascultatorii ii vor putea auzi pe artistii invitati in festival in programele Zebra, realizat de Mihaela Dedeoglu intre 10 si 13. 00 si ArtCultura, realizat de Dan Parvu, intre 19. 00 si 20. Prima transmisie in direct a emisiunilor RFI Romania de la Ateneul Roman va fi vineri, 6 septembrie, de la ora 10. Invitatii Mihalei Dedeoglu sunt : Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului George Enescu; Bruno Hamard, director general al Orchestre de Paris si Didier de Cottignies, . continuă pe România Liberă

RFI Romania, in direct de la Ateneul Roman

RFI Romania se muta la Ateneu. In fiecare vineri, pe parcursul intregului festival, RFI Romania va transmite din Ateneul Roman. Ascultatorii ii vor putea auzi pe artistii invitati in festival in programele Zebra, realizat de Mihaela Dedeoglu intre 10 si 13. 00 si ArtCultura, realizat de Dan Parvu, intre 19. 00 si 20.

RFI Romania in direct de la Ateneul Roman.

RFI Romania se muta la Ateneu. In fiecare vineri, pe parcursul intregului festival, RFI Romania va transmite din Ateneul Roman. Ascultatorii ii vor putea auzi pe artistii invitati in festival in programele Zebra, realizat de Mihaela Dedeoglu intre 10 si 13. 00 si ArtCultura, realizat de Dan Parvu, intre 19. 00 si 20. Prima transmisie in direct a emisiunilor RFI Romania de la Ateneul Roman va fi vineri, 6 septembrie, de la ora 10. Invitatii Mihalei Dedeoglu sunt : Ioan Holender, .

RFI Romania se muta la Ateneu

In fiecare vineri, pe parcursul intregului Festival George Enescu, RFI va transmite din Ateneul Roman. RFI asigura doua programe, Zebra, realizat de Mihaela Dedeloglu intre orele 10. 00 si 13. 00 si ArtCultura, realizat de Dan Parvu, intre 19. 00 si 20.

Strainii vor putea cumpara maxim 100 hectare de teren agricol. Cum e prin alte parti.

Printr-un proiect de lege al Ministerului Agriculturii, cetatenii europeni vor putea cumpara de anul viitor maxim 100 ha de teren agricol ca si romanii), cu conditia sa aiba experienta in domeniu. Polonia va liberaliza achizitiile abia din 2016 iar in Bulgaria pot cumpara teren doar fermieri straini care se stabilesc permanent in tara. Cum piata funciara va fi liberalizata de la 1 ianuarie 2014, cetatenilor din Uniunea Europeana le va fi permisa cumpararea de terenuri agricole romanesti, .

Strainii vor putea achizitiona maxim 100 de hectare de teren agricol in tara noastra

Persoanele fizice, cetateni romani sau straini, nu vor putea achizitiona terenuri agricole mai mari de 100 de hectare, potrivit proiectului de lege privind vanzarea-cumpararea terenurilor agricole situate in extravilan de catre persoane fizice, precum si de infiintare a Autoritatii pentru Administrarea si Reglementarea Pietei Funciare, propus de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Regionale MADR).

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )