Libnet.ro
UNICEF

09:15

Richard Gere a devenit din nou tata la varsta de 69 de ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Richard Gere a devenit din nou tata la varsta de 69 de ani FOTO

Richard Gere, in varsta de 69 de ani, si sotia sa, Alejandra Silva, in varsta de 35 de ani, au devenit parintii unui baietel, a declarat pentru CNN un apropiat al actorului. continuă pe Adevărul

Bomba in showbiz! Celebrul actor a devenit tata pentru a doua oara, la 70 de ani (FOTO)

Cunoscutul actor american Richard Gere a devenit din nou tata, la onorabila varsta de 70 de ani. Tinara sa sotie, Alejandra Silva, in varsta de 36 de ani, a adus pe lume un baietel perfect.

Veste buna la Hollywood! Richard Gere, tata pentru a doua oara, la 69 de ani

Richard Gere 69 de ani) si sotia lui Alejandra Silva 35 de ani) au impreuna un baietel, a declarat un apropiat de-al actorului, potrivit CNN. Acesta nu a spus si cum il cheama pe bebelus sau alte.

PSD, DUPA CRITICILE LUI IOHANNIS: Presedintele bete-n roate loveste din nou

PSD afirma, dupa criticile presedintelui Iohannis cu privire la reducerea bugetului serviciilor secrete, ca acesta dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete.

Reactia PSD dupa criticile lui Iohannis: Dovedeste din nou ca nu ntelege nimic din economie. Ar face bine sa continue ce a facut pna acum...adica nimic

PSD reactioneaza dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur propunerea lui Liviu Dragnea de taiere a bugetelor serviciilor, si sustine ca seful statului dovedeste, din nou, ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare este bugetul serviciilor secrete, care au irosit fonduri uriase pentru a pune in practica protocoalele ilegale si neconstitutionale.

Romanul care si-a incendiat Mercedesul LOVESTE DIN NOU! A impartit pe strada 5.000 de euro (VIDEO)

Romanul care in urma cu putin timp si-a incendiat masina Mercedes live pe Facebook loveste din nou. De aceasta data, tanarul, pe nume Strugurel Lingurar a facut un alt live pe reteaua de socializare in.

Varsta de pensionare, DIN NOU SCHIMBATA: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitie o aplicatie cu ajutorul careia romanii pot afla la ce varsta se pot pensiona la termen sau anticipat. Cei interesati pot afla anul si luna in care .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 1.3261 seconds )